Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci suradnja
@smajser89 Ne može članstvo preko noći bolan, to ide korak po korak
Potpisano je ono što je NATO tražio i ono šta im je dovoljno ;) Može da se zove i Velika Srbija, nebitno je. ;)) Velika pobjeda za državu Bosnu i Hercegovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radujemo se i mi, dogodine šaljemo novi dokument. Pozz za NATO 😊😊😊
Sejdo ovo nije ANP. Sejdo, izdao si islamizirane Srbe, kao i nas Hrvate.
Moramo da dobijemo još potpise svih država NATO-a,onda krećemo na članstvo
Željko, ljijane, postroji ih ti. Još da ih ušutkaš za ovaj izborni zakon što kevću i to je to. Vrijediš više nego svi dosad i bićeš zlatom upisan u historiju Bosne :)
Pa ljudi dragi normalno nastavak suradnje. Svake godine moramo slati "PROGRAM REFORMI" to jest ANP. Sve dok ne ispunimo sto je potrebno za punopravno clanstvo. Ako nato ocjeni da smo spremni za NATO integracije mozeno uci za godinu, a mozemo i za 20 godina. Bitno je da smo poslali prvi "program reformi". Sad se svake godine šalje.
@gooUser1574349913 slaće Dodo svake godine jer su mu zavrnuli ruku. Najbolje je da osiguramo da je on vodja manje entiteta...
Bake king. Niko nije vjerovao, ali Bake odradi poso svjetski.
Hvala Mile Dodiku
I dalje levati ne shvacaju suradnja ,ne pise clanstvo u nato saezu ahahahaha
Nit je ovo ANP niti MAP, zna se dobro sta su ta dva dokumenta i nacekat cemo se jos bar 2 mandata da se to posalje u Belgiju
"Program reformi" znamo li mi za koga glasamo i ko nas voza? Postoje zvanični nazivi tih planova i samo oni se priznaju, to su ANP i MAP. Nažalost ovo što smo poslali NATO očigledno ne naziva tim imenima.
Iznad Tešnja sunce sija, radujem se NATU i ja.
Sejdo ovo nije ANP. Sejdo, izdao si islamizirane Srbe, kao i nas Hrvate.
I RS se raduje...😋😋😋😂😂😂
Neko ce zaplakati..
Pojeo vuk magarca . Rodio se mis . Nista nece biti dalje sve isto . Status Quo . Nasim vlastodrscima ovo i odgovara
I mi u BIH se radujemo.
Saradnju već imamo. A kakva je to saradnja na temelju Programa reformi?