Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mah, kao da je u Sarajevu, Tuzli, Zenici, Banjaluci ili bilo kojem gradu u BiH drugačije. Uvlakuša u zadnjicu i polako milki šefa. Možda malo smrdi unutra jelte i narodu upada u oči ali s tim se da živjeti.
GDJE SU TI JEBENI BOSNJACI IZ NERETVANSKOG KANTONA? TAJ KANTON JE ZAJEDNICKI, ZASTO POHRVACENI TERMITI NA SVAKOJ POZICIJI TAMO, GDJE SU BOSNJACI?
Je li i ovo zbog izdaje Nase stranke?
Ili je sad opet SDP izdao?
Ovo nije samo slučaj sa HDZ-om i HNŽ. U svakom kantonu/županiji u BiH se na čelnim pozicijama u krug vrti istih 10ak lica. Direktor ovoga, ravnatelj onoga, menadžer trećega, i nakon 6 mandata se vraćaju na onu prvu poziciju.
Gdje je bio taj natječaj? Ili ostavinska
E sada ce turizam da cvjeta, jer postoci idu u dzep kapetana dragana. Pored konja u Livnu sada mogu prezentovati i bijelog medvjeda iz Mostara.
Garant Covicev poltron i naravno iz HDZ😱😂Imam osjecaj da u mom Mostaru na funkcije dolaze HDZ-ovce, a nasi se trve untar stranaka, pa onda izmedju stranaka😱😡ocito da je Nevesinjcima i Podvelezcima dovoljno vlasti sto imaju, a HRVATI samo jamajju😱😂i osvajaju teritoriju, Mozda vi cekate da neko da dodje iz Sarajeva i da se bori za vas🤔grdno ste se prevarili😤😡
Ovdje je samo bitno da se probiješ do portira u stranci HDZ I onda možeš računati 111% da češ za tri godine postati direktor nečega nebitno čega jer ti ne treba škola ni za što osim članske HDZ