Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta li joj znaci ovo ocitovali
Hoćemo i mi bosanci da nas ima u istom broju kao hrvata u hrvatskoj vlasti u Zagrebu, može li tako Plenkoviću? Hajmo i u Hrvatskoj biti jednako zastupljeni, mat.r ti !
kmeee plenki, kmeee covic, kmeee kamenjari, kmeee
Plenković će zatrudniti koliko mu ga meću ovi iz EU.
Fotografije koje pokazuju ljepotu zena i muskaraca koji su plod mixa dvije ili vise rasa [26 SLIKA] Sociolozi su saznali da melezi izgledaju privlačnije i uspešnije. Jedan od razloga je evolucija: što je više raznovrsniji genetički materijal, to je veća šans
Dakle , prvo ured Makrona , ..., pa onda ured Mogerini , .. pa zatim Palmer u Bg-u , ... Ne treba više niko ništa govoriti .., ..CRO-UZP-politika doživjela je fjasko..
🆂🅼🅸🅹🅴🅷 🅳🅾 🆂🆄🆉🅰 33 Fotografije Slikane u Pravom Trenutku - Smijesno Do Suza smijehdosuza.com/zanimljivosti/33-fotografije-slikane-u-pravom-trenutku/ 🤭👌😵😄😆😂👆👆
Ne mogu vjerovati kako vas je Plenkovic prepao pa ovo je 10 članak kojim pokusavate kreirati novo misljenje. Algoritam vec viđen ali ste svjesni da ovaj put nije lako jer Hrvatska ima jače igrače u vođenju specijalnog rata.
Kme kme ako se budete zajebavali izabrati ćemo vam i Kardinala
hahahahahahahahahaha dobar dobar
Dakle kmecanje nije urodilo plodom. Poruka glasi- od HB nema nista. Tacka.
Hoce ovaj ujko omahnuti pravo
Plenkovic nesvjesno radi u korist Bosnjaka. Go Plenki!
Nikoga nije briga za manjinski narod BH Rvate.
@StGeorg "pitanje izborne reforme također treba riješiti u skladu sa evropskim standardima" Ide jedan covjek, jedan glas. 😀
@StGeorg EU standardi ne poznaju etnicko glasanje, konstitutivnost naroda i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Ona je (Kocijančić), također, naglasila da je na Vijeću za vanjske poslove kao i na Evropskom vijeću zaključeno da će Bosna i Hercegovina u novembru biti na dnevnom redu sjednice šefova diplomatija EU." Gornja izjava vam je dovoljan dokaz da je Plenkovićevo lobiranje dalo rezultata, dok izjavu od 08. listopada koju hoćete proturiti kao da je izrečena danas možete objesiti mačku o rep. Tragikomični ste, ali fakat.
BiH ce svakako (kao i uvijek) biti na dnevnom redu sjednice EU.
Fasiste iz UZP-a niko neshvata ozbiljno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Očekujem da formirate vlast, ali malo teže, hahaha. Očekivanja su jedno, a realnost je drugo. Prvo bi Bošnjaci trebali da ispoštuju odluku ustavnoga suda Bosne i Hercegovine po apelaciji Bože Ljubića, pa onda da baljezgamo o nečemu, a do tada živjela opstrukcija.