Izbori u Bileći
0
Glasalo 70,9 odsto birača
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je za SDS suvereni vladar i SDS paraziti ga nikada nece pobjediti.Dodik ih sve redom moze za kes kupiti..................
Pocelo je! Rezim Milorada Dodika rusi se iz Hercegovine. Do konacne pobjede nad kriminalnom diktaturom.
Milorad Dodik dozivio debakl! Izgubio je ubjedljivo izbore. Danas je to bila Bileca a sutra ko zna gdje. Narod, gradjani nikada nisu voljeli tirane i uvijek su se borili za slobodu. To je bilo od pamtivjeka i tako ce ostati i ubuduce. Bilecani su glasali protiv lopovluka, prostakluka i ugnjetaca. Ne pristaju na manipulacije i zloupotrebe. Pokazali su i ovaj put da ih sila, prljavi novac i lazna obecanja zasljepljenog vozda ne mogu zadovoljiti ako nisu slobodni i srecni ljudi.
Boli SNSD briga za tu vukojebinu... i za tih 500 glasova. Apsolutna vecina na zapadu RS i u Posavini je za SNSD. A tu zive 3/4 gradjana RS. A te budale u Hercegovini neka cekaju Radovana da se vrati iz Haga pa neka im on pravi puteve i vodovode kad im Dodik ne valja.
Nova socijalisticka partija cestita kandidatu koalicije \"Zajedno za Bilecu\", a koju je i NSP podrzao. REVOLUCIJA!!
Da, Dodikov rezim je poceo gubiti izbore. Pretrpjeli su strasan poraz u Bileci. Ovo je veliki, pobjednicki dan, kako za entitet RS, tako i drzavu BIH. Krenuo je pad diktatorskog rezima! Od veceras vise nista nece biti isto. Otpor tiraniji, kriminalu, primitivizmu polazi iz Bilece.:)
Pocetak kraja vladavine SNSD-a! Dodikov kandidat pretrpio tezak poraz u Bileci!!! Ovo je zasigurno najvazniji udarac kriminaliziranom rezimu koji polako ali nezaustavljivo pocinje gubiti tlo pod nogama. Sasvim sigurno da narednih dana predstoji teski sukob i u samom SNSD-u. Privatizovanje stranke, bahato, osiono i siledzijsko upravljanje od strane \"velikog diktatora\" polako ide prema svom kraju.
Izgubio SNSD u Bileci!