Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene je zivot izmorio, sve mi je ravno do mora, kazu poskupilo ovo ono, nemam para i cao radite sta hocete, kako god bude.
Ma ni jedan od odgovora. Čini me tužnim kada vidim kolika je ljudska glupost, kao što sam bio tužan početkom devedesetih. Još me više čini tužnim kada vidim da se neko raduje tuđoj nesreći Ubijaju se međusobno Rusi i Ukrajinci, a jedini pobjednici su proizvođači oružja.
Ovih 30% sto se ne brinu.. Ehh da mi je vasa pamet bar na dan, da se odmorim!
Fali odgovor "I K me zaboli"
KO KAŽE DA SE NE PLAŠI RATA ILI JE LUD ILI NI JEDAN NIJE PREŽIVIO NA SVOJOJ KOŽI... STRAHOTA!
Sve ih sravnili i ove i one, dok ostali pokazu empatiju prema Palestini, Siriji i Iraqu i ja cu pokazti, ustvari do tad ce se rat gore zavrsiti, a ovamo ce idalje trajati... moj jadni narode... Voli svoje, postuj tudje! A ne voli i postuj tudje, a svoje ko hebe...LP
Cini me ankisoznom, tuznom, razocaranom i uplasenom. I totalnim pesimistom po prvi put u svojih 45 godina. A u Bosni sam cijeli zivot. Tacno mi se ugasio i sjaj u ocima i sveprisutni osmijeh zbog svijeta, Ukrajine, Bosne i svega.
Samo se praznog novcanika bojim i konduktera u tramvaju.
živ sam se istresiro
Hahaha
ne brinem se, sta ce meni jeddan rat prolazim i zegu i stegu u zivotu
gledajuci realno u istoj krizi je svijet bio nap ragu 2000,kad nisu bili sigurni da mogu svi nuklearni raketni sistemi automatski prebacit datum, iz 1999 na 2000 godinu,jer nisu bili programirani,drugo i ptice na grani znaju da je nekima poodavno rok prosao,te da pojedine mafijaske grupe su u posjedu tajnih sifri i kodova istih...znaci potencijalni strah traje vise od dvadeset godina...sta je tu novo????
Posrem se na vasu anketu
Hahaha kulture mashallah
Odavde, i sa svih naših mjesta, ići će poruka ŽIVOTE ZA BOSNU I HERCEGOVINU ĆEMO DATI!!!!
Hocemo, hocemo... Al' iz Njemačke.
Utice isto 22 godine korona lazi, nikako.
"Iza pandemije", pandemiji sedmina, šta li?