Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA VOLIM SREBRENICU ! Hvala ti Bože !
Ćamile , ostali su roditelji, djeca, sestre, braća iza naših voljenih, Srebreničkih ljiljana, koji će uvijek dati glas tebi. Nisu nas sve istrijebili, nisu i neće nikada
@source.ba \"Ja na iducim izborima definitivno uvaljujem bjeli listic.Ne dam vise nikome glasa.\" Daješ, daješ ...... ako si u FBiH onda daješ SDA-u, samo jadan nisi ni svjestan.
Ja na iducim izborima definitivno uvaljujem bjeli listic.Ne dam vise nikome glasa.
Trebali smo ih sve ponistiti,pa da se malo i oni zamisle za svoju platu.
http://www.izbori.ba/Rezultati/RezultatiNepotNezPrel/files/Glavni_report_trka_8_opstina_105.html
Srebrenica Obrađena biračka mjesta 22/25 (88.00%) KOČEVIĆ VESNA - KOALICIJA ZA REPUBLIKU SRPSKU 3127 45.75% ĆAMIL DURAKOVIĆ - NEZAVISNI KANDIDAT 2548 37.28% RATKOVAC RADOJICA - NEZAVISNI KANDIDAT 1160 16.97%
šta je građani deremo vas na vašem terenu, uzeli smo vam Novi grad
Kakve veze ima što je načelnik Bošnjak iz SDA i što nisu svi Hrvati glasali za jednu stranku (pa nije fašizam). Općinska vijeća će biti uglavnom Hrvati i donositi će odluke koje načelnik treba da provodi. Ispade da u Sarajevu i drugim gradovima je trebalo kandidirati jednog kandidata ispred SDP-SBB i pobijedili bi u svim općinama njihovi kandidati (gdje je SDA dobila načelnika), ali ovo su općinski izbori i rijetke su koalicije.
VAZNO ! \"OVO JE PODVALA CIK-a Durakovicu,u SREBRENICI, , PAZITE, i ZASTO SE CIK JOS NIJE PROGLASIO O GENOCIDASICI Vesni Kocevic KOJA JE KANDIDAT za opstinu Srebrenica, i KOJA JE BILA PRISUTNA KAD SE GLASALO U OPSTNI NA DVA GLASACKA MJESTA u Srebrenici GDJE JOJ JE ZABRANJENO BILO PRISUSTVOVATI KO KANDIDATU ZA IZBORE ! Njena bi kandidatura trebala kratko i jasno BITI ponistena, jer je krsila pravila !!!!!!! ZAHTJEVAJTE ODGOVOR OD CIK-a pod hitno DANAS PRIJE 18 sati da se IZJASNI ! CiK pokusava ukrasti glasove Bosnjacima u Srebrenici i pobjedu Durakovicu ! Kopirajte i djelite ovu VAZNU informaciju !
A sada, majoriziranje katolika :)))) Gornji Vakuf - Bošnjak - Sead Čaušević 1131 (36.80) Novi Travnik - Bošnjak - Refik Lendo 5234 (43.75) Vitez - Bošnjak - Advan Akeljić 3901 (32.76) Busovača - Bošnjak - Asim Mekić 4735 (53.92) Jajce - Bošnjak - Edin Hozan, 4.466 (36.65)
AK 47 Што болан не нападе тог Зукорлића, хоџу из земље Србије, а не тога Рвата? Провидан си ко најлон кеса.
@HDZ smrdljivi naci-katoliku, kako mozes ti iz Bosne i Hercegovine glasati na izborima u Hrvatskoj !? kakve veze imas ti sa Hrvatskom, ako ti imas veze sa vasmo lijepo K.U.R.V.ATSKOM ima i Zukorlic sa Bosnom ! i niko vam nije krv sto je vas Ku.rv.ata sve vise pe.derra i lezbaca i sto vas je svake godine sve manje .......
Ovom Petriću ne treba dati dvije nacrtane ovce da čuva.
Volim BIH, volim Srebrenicu,a ovaj papak od HDZ-a nek tog načelnika srbina vodi kući.
Sudija produzio 2 minute..mi gol primimo u 4 minuti nadoknade ;) to se desilo i sada ...
Nas Hrvate Bosnjaci su u Odzaku,Vitezu i Novom Travniku preveslali zedne preko vode. ČESTITAM BOŠNJACI! Pitam se jeli ima jedna vecinska bosnjacka opcina a da je na celu nje HDZ? Ne to se samo moze dogoditi kod nas, pa nek ide u vecinskoj hrvatskoj opcini 5 Hrvata na 1 Bosnjaka. MI SMO GLUPI , MANJINA NAM VLADA.