Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP-ovci koje ste vi budale..a posebno ovi kvazi komentari..sve okoreli lopovi i sdp,sda,hare,..moj glas za promjene al nikad vise za bandu..
živjo Sdp i naš ponos željko.
Ne damo našu Bosnu, žicio SDP i naš zlatni ljiljan Komšo. Alahu Ekber.
Da nisu to dosli na sajam sljive.
naslov članka sve govori. pametnom dosta, glupom i idotu možeš čitavu vječnost tupiti ali do mozga ne dopire. go sdp!
GLASAJTE ZA SEJDU BRACO BOSNJACI. GLAS ZA SEJDU JE GLAS ZA NAPACENI HRVATSKI NAROD U BOSNI, A BOGAMI I HERCEGOVINI.
KAKO SE ZOVE BULA OD OVOG SHATRO BOSNJE? JA COVEKA KAD NACIJA ZBOG CAVKE OSTAVIO AHAHHAHAHA I TIM SE DICI BAJAGI NACIJA,SKARTOM OKOLNIH NARODA,TAKO SU I NASTALI KROZ VEKOVE,...KAO NA OBALI STO SE POSLE OSEKE ZATEKNE SVAKAKAV ODPAD,TAKO I U BOSANSKIM MAHALAMA,SE SKUPIO JAD I CEMER OKOLNIH NARODA, SAD SU U POKUSAJU DA STVORE SEBI NACIJU,A KOMSO JAK PRIMERAK...SKORO JACEG NIJE BILO. ZBOG ZENE OSTAVIO PRETKE.
Bravo za SDP,trećeg oktobra slavimo Sretno i DO POBJEDE za SDP i za Gospodina Željka Komšića kao Predsjednika Bosne i Hercegovine.
Malo bolje kritičaru pogledaj na čiju adresu su upučene psovke zato što ti isti traže da im čovijek tako odgovori .
LONG LIVE SDP
po mom mišljenju, SDP ima jedini normalni put za sve narode u BiH, međutim, i oni su bili na vlasti zadnje 4 godine..pa šta su uradili..??? G-din Željko, nemože ništa uraditi sam ako ostala dva člana vuku na svoju stranu...što će se u konačnici opet i desiti.. Izbori će proći, ništa se neće promijeniti..bilo ko da dođe na vlast...opet će biti isto....nažalost..pozdrav za BiH
Eto kako vi strankasi ZaGRaBiH komentarisete! I naravno SDA-haovci! Samo znate psovati i vrijedjati! Opet odgovor: POSAO, PRAVDA, ZDRAVSTVO, OBRAZOVANJE i SOCIJALNA PRAVDA! DRZAVA ZA COVJEKA! SDP do POBJEDE!
Cijenjeni profesore uz svo uvazavanje tvoga izlaganja moraš priznati da ti se mama volljela po partijskoj liniji kresati sa drugovima !
Tito kad već dijelimo evo uzmi jedan crveni kurton daj ga mami trebat će joj .
Glas za Zeljka je glas za SIGURNU I SUVERENU BOSNU I HERCEGOVINU Glas za Zeljka je glas za BOLJU BOSNU I HERCEGOVINU