Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nevidljivi konzulat u inostranstvu i investitor iz dominikanske republike :) ovo postaje zanimljivo.
Mene živo zanima ko stoji iza Mileta, ne može on ovo bez jakih ledja.
rudnik se izjasnio da je sve namjestaljka
Svaka cast ovom Cavki na patriotizmu.Mislim da je doslo vrijeme da se formira od strane CCI - a na celu sa ili Arapovicem ili Blagovcaninom da se ispitaju sve doprivatizacije jacih firmi zadnjih 5 god a i moralno - strucno sumljivo tuzilastvo da bude u toku svega pa da se jednom za svagda izbaci iz ovih radnji PRLJAVI VES u javnost.Svim potencijalno sumljicavim prvo oduzeti putne isprave i ograniciti kretanje.Trebamo svi zajedno ustati protiv lopova
A boze dragi umjesto kad je dobio šansu da dopusti još veću propast i kradju u republici smrdskoj on protiv.
E ovako hronoloski ! Prodaja Rafinerije Telekoma i jos par kompanije, kurcenje, dizanje placa i prica stigli smo Federaciju po platma (ko se sjeca ?) imamo molijardu spremne za investicije !!! Godinu poslije malo manje kurcenja imamo 500 miliona za investicije ! Naredne godine cutnja ! Sve sto slijedi je poznato nigdje investicija a posto kupuje mir ne smije objasniti narodo da bi trebalo spustiti plate 20% u javnom sektoru a to bi izazvalo haos. Rjesenje MmF Zaduzivanje kod koga stigne
ZAšto sve treba provjeravati NATENANE i detaljno ? Pa evo Japanci prodavali 4K televizor sa frekvencijom osvježavanja ekrana 120, da bi se nakon većeg broja prodati izvinili kupvcima i kažu da to niej 120 nego standardnih 60 koji znače i nižuc cijenu ! Kod nas naravno niakd niko nije za nešto izvinio, čuli bi ste sigurno za takav SKANDAL ! A glede prodaje narodna poslovica kaže nakon hebanja nema plakanja. ZATO NE DAJI NIKAD OLAKO i otvori četvere oči !
http://make.dmm.com/public/img/ec_sp/product/display/apology.pdf Šta, ne znate japanski ? Pa nije to razlog, nađite prevodice nevjerujem nikome !!
@frka Evo piše "Hontoni, gomenasai!"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JAvno salušanje ! Pa ovo je kako je krenulo javnost biti o svemu obaviještena. A MOGLO JE ŽURNO ! Malo je tragikomićno da kraj toliko javnih servisa i stotina nezavisnih TV neko nešto može žurno i javno kao što kredit MMFa, akcize na gorivi ili prodaja rudarskog kompleksa ! I Fabriku duhana Sarajevo je kupio anonimni vakif koji je odmah dobro preprodao poznatom kupcu ! BEZ RASPRAVE NORMALNO !
Sherlock Holmes vs Agatha Christie
HaHa.. Čavka idiote,što se petljaš?! Kupac rudnika ima samo jednog radnika a nudi 30+ miliona više od Mittal-a, šta se tu ima raspravljati? Ovo je sramota,antisemitizam!!
Mile Jopet ispušio😂
Protiv jevreja se treba boriti na svakom koraku
Nisi ti ovo skonto kako treba. Ne radi se ovdje o jevrejima, oni su samo posrednici za pranje love koju su Dodik i ekipa opljackali u proteklim godinama. Sada se ta lova treba vratiti u legalne tokove, i Izraelci ce tu samo uzeti proviziju. Vjerovatno su slican scenarij spremili i za Glinicu, i ze sve sto jos nesto vrijedi. Usput sa lovom misle pokrpati budzetske rupe, jer kredita vise ocito nece biti.
@skroz.anoniman hahahahahahaha.........ma šta reče.........pa nakaradna izdrkotina Rs je bankrotirala,m samo nije još kurva proglasila bankrot..........da se sva raspoda budžetske rupe se neće moći zakrpiti
Rudnik od ranije poznat političarima...
rudnik zeli da se brani s slobode