Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahaha.Dodo dobio nobelovu nagradu za mir.
OVA NAGRADA SE DEBELO PLAĆA KAO I DORUČAK SA PREDSJEDNIKOM SAD-a U BIJELOJ KUĆI . ŠEF ODRIJEŠIO KESU DA JE NAGRADI ZA OBSTRUKCIJE U FEDERACIJI DOK JE BILA NA ČELU ( NIJE POTPISALA IMENOVANJE MINISTRA PROSTORNOG UREĐENJA I MASU DRUGIH OBSTRUKCIJA )
@Predsjednica gdja, Borjana Kristo, ja vas gospodjo prijesednice gotivim i sve ste to u pravu, ali ja o vama neznam nista da ste nesto uradila po tom pitanju da bi mogla dobiti neku n nagradu takve vrste, jednostavno nisi poznata po nekim dobrocinstvima vec ste poznati kao radikalni nacionalista koji je gurao programe one koji su krsili ljudska prava i zbog kojih je mnogo ljudi stradalo. @ Gdja, Jadranka Kosor, znate , mostovi ne spajaju samo obale vec i ljude spajaju, vi zelite da pravite mostove koji bi razdvajali. Odlicno znate da je BH narod CRO narodu bratski narod bio i bit ce ali vi u svakoj vasoj predizbornoj kampanji to zaboravljate , Srdacan vam pozdrav i sve cestitke za nagrade , najbolje zene 2010. BOSANAC I HERCEGOVAC
Niste napisali Jesi li 2 (dvije) Hrvatice dobile ovu nagradu ili je jedna BiH i jedna Hrvatica?
da mi je samo znat sta si ti uradila da bi postala zena godine...
oooooj,ja bi njoj uaprdio
fala bogu da su culi za nju, kad mi u bosni nismo.kako je predsjednica federacije ja ne cuh da je ista uradila za federaciju/drzavu osim za sebe I svoga covu(ića)
mrs lopovko
Na osnovu cega je dobila nagradu?! Najmocnija???!!! To je smijesno, pa ta zena samo spava tokom svog mandata, a dolaz tome je da vecina gradjane njene joj zemlje i nije cula za nju!!!!!
nagrada je trebala otici na adresu Sabine Komšić
MA OVO JE LAŽ.MUTAVA I STERILNA-BEZBOJNA POLITIČARKA.FUJ.
@ hm odlično ja stvarno ne znam na što ova najneuglednija politička figura u Hrvata dobi nagradu. Bože sačuvaj...
A šta si ti mislio svega ti?? Pored 100 miliona žena koje stvarno nešto rade na ovoj planeti,da američki časopis da nagradu dudlašici iz livnobusa??
Samo mi jedna stvar nije jasna - na oficijelnoj stranici Glamour magazina Pomilovačica se uopće ne spominje??? Laž, ubleha, šta li je?
sigurno su u americi čuli za neku seljanku pod imenom borjana krišto.Ovo je isto ko kad je onaj pobuljeni nilski konj-arzmija dobila zlatnog orla za koji je iskeširala 2.000 eura