Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSTAVILI SRPSKI JUNACI KAD SU BJEŽALI 1995 OD ARBiH,BILI SU SPREMNI I BANJA LUKU DA OSTAVE.
Nije bila Armija bih nego Hrvatska vojska najblizi polozaj armije bih je bio daleko od ovoga na Kupreskim vratima.
znam,rodjo mi je prico da je njegova jedinica sa drugim jedinicama Armije BIH oslobodila Glamoc i ostalo pa su kasnije hrvati preuzeli....nebitno je,al barem pricajte istinu....morali su da stanu jer je naredba dosla....visa sila....a ja da sam se pito,iso bih do Beograda pa nek me strpaju u zatvor.....rat je prljava stvar...previse prljavih igara je bilo....aliji ja licno kao bosnjak mnoge stvari necu halaliti...mislim da je to moglo mnogo bolje...pogledajte kako se samo odnose na veterane poslije rata...zadnje ono....vazno je da lopovi sebe srede
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da smo mi imali ovih 60 granata na pocetku rata,granica Srbije i BiH bi bila u Zemunu.Zemun bi naravno bio u BiH.
Sad ce Bosnje izjaviti da su oni oslobodili Glamoc, Grahovo, Livno, Kupres, Jajce...
@StjepanIII HRVATSKA VOJSKA OSLOBAĐALA TERITORIJE U BiH PA VI STE AGRESORI KAO I SRBIJA I TI PRIČAŠ ŠKUTORE NEKOM O MITOMANIJI ŠOKAC LAŽLJIVI.
@Stjepan III VI ŠKUTORI STE KRALI MUSLIMANSKU HUMANITARNU POMOĆ I OD TOGA KRŠ PRETVORILI U INDUSTRIJSKU ZONU. ŠUTI ŠKUTORE HERCEGOVAČKI.
@Soukbunar1 Poturino, zašto mi ovdje odgovaraš, što mi ne odgovoriš ispod mog komentara? A kada je u pitanju navodna krađa humanitarne pomoći, niti sam luk jeo, niti mirisao. Neka je na dušu onima koji su to činili. Mada mi nije jasno, zašto je ta humanitarna išla preko teritorija gdje se ista krade, otima... Zašto istu niste dobivali preko područja pod srpskom kontrolom?
SRBI IMAJU 1992 god. Tenkovi,helikopteri,avioni,haubice,topovi minobacači,patovi,pamovi,sijači smrti itd itd itd itd BOŠNJACI IMAJU 1992god. pištolje i lovačko oružje I VI PRIČATE O SRPSKOM JUNAŠTVU
@IndependentRS UŠLI U GORAŽDE I BIHAĆ SMIJEŠAN SI DJEČAK A I ONI ŠTO TE UČE ISTORIJU. LIČNO SAM BIO 1995 U BOS.PETROVCU,KLJUČU,SANSKOM MOSTU ITD. I DA NISMO ZAUSTAVLJENI OD USA (povukli) BI SE SRBI I IZ BANJA LUKE.🚴
@IndependentRS VI SRBI KAD BJEŽITE TO ZOVETE POVLAČENJEM A KAD KOLJETE NENAORUŽAN NAROD TO ZOVETE OSLOBAĐANJEM. IMA LI VEĆIH LICEMJERA OD VAS.
@SvetiJuraj MISLIO JE TERITORIJALNE ODBRANE,NE MORAŠ CJEPIDLAČITI.
@SvetiJuraj 1998god.
@vrisak 🖒
jaci smo od amerike
ovo je rahmetli Sinisa Glamocanin posijao 100% pa sad naraslo
Ne unistaji.Referendum se sprema.
Soukbunar1,Vrlo moguce da nebi bilo rata i da smo imali naoruzanje civilne zaste koje su komunisti dali na cuvanje JNA.
@ilumbuntovnik DA SMO MI IMALI OVIH 60 GRANATA NE BI NI BILO RATA.
@samko.sakic.1 DOBRO JE BA ISTORIČAR (znamo da HV nije ratovala na području BiH).