Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U nedjelju biciklom iz Tuzle za Sarajevo!
Kako je samo lijepo kada se ljudi bave fizickim aktivnostima. Moje jedine aktivnost su nazalost kafa i cigare :-( Moram to promjeniti na sebi.
Objasni čovjeku đe ti stanuje stara, da ne okasne.
Dovedi staru pa će biti i gologuzih.
dali se mora nositi kaciga ili ne
upratila Dnevni avaz ni riječi o Giru..... neznam samo u čemu je problem......
Doći ću i ja ako ćemo bit gologuzi, k u svim normalnim zemljama.
Podrška do posljednjeg daha. Presretan sam kada vidim da se malo po malo i kod nas prepoznaje normalan način vođenja života. Svaka čast svima koji su zaslužni za ovu organizaciju i inače za razvoj i brdskog, a Boga mi i cestovnog biciklizma u BiH. Bravo !
ne zna ni utoku. takvi obično pišu takve stvari samo po internetu i time se zadovoljavaju. ajmo svi na Giro! hoćemo staze!
dvoJica čĆe dIjete, poćČeli vidječĆe ovo ne znas, a utoku znas nositi
ili se kaze izadjem?
jeli se kaze dijetom ili djetetom? izidžem ili izidjem? a utoku znas nositi.
I SA.... dobro nam došli bit će i bolje nego prošle godine...
i ove godine dolazimo i mi iz RS, prošle godine nam je bilo super......
dali se treba prijaviti ili se samo moze doci odgovor: samo dopedalaj do startna Dobrinji, sve ostalo će ti objasniti OS tim i volonteri, ma sve bude označeno ...... bicikl, ako imaš kacigu, dobiješ narukvicu, vodu, a na cilju izvlače nagrade zato čuvaj startni broj...... ko zna DOBRO DOŠAO
podrzavam 100%, biciklo je zdrava ikorisna sprava, uskoro cu kupiti jedno, nisam se vozio joss od djetinjstva. A i raja koja su angazovana oko ovog Gira vidi se da su ok, svaka im je na mjestu
mozel motorom, nisam bas u kondiciji. p.u.s.i. se, pije se, d.r.k.a. se ... sve pred ovim klitoris.ba portalom. on je kriv zbog toga. inace imam snaznu volju.