Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravio sam profil maksuz da napisem ovim debilima, radi se o jednom od najboljih profesora historije , koji je uvijek nasmijan ali i ozbiljan u svom predmetu. A momcic je sin bivseg nacelnika policije u B.Krupi , koji je takodjer normalan djak bio...
Sjecam se svojih srednjoskolskih dana kada mi je moj Prof. Bosanskog jezika i knjizevnosti zadao zadatak da istrazim stare dnevnike i zapisem stvari koje su mi zanimljive.Nasao sam tom prilikom Dnevnik u kojem je bio upisan Branko Ćopić.Zacudilo me kad sam vidio da je imao 2 iz vladanja.Razlog je bio taj sto ga je profesor vidio u čaršiji da puši i sto ga je jednom prilikom uhvatio kako krade šljive...
Poslije Drugog svjetskog rata, moj dedo nije smio ponijet narandzu u skolu. Dobio je ukor jer je ta narandza zamirisala djeci koja nisu imala narandzu. A nana nije smjela otici u kino da ne bi dobila snizeno vladanje, jer je glumica okrenuta ledjima ulazila u jezero da se kupa. Kad skontas, nije to ni tako davno bilo, kad su jos zivi ljudi koji svjedoce o tim vremenima.
Kriteriji se snižavaju radi djece neodgovornih roditelja koji su na kakvoj-takvoj funkciji, pa makar bili i poratni biznismeni i skorojevići.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ime i Prezime pocinitelja, takvi ce sutra ugroziti i ostale gradjane
kakav je ovo clanak, ni bosanskakrupa.info nije pisala o ovome
Da je profa opalio tog delokventa palicom po glavi, da li bi to bilo nasilničko ponašanje ili pokušaj ubistva?
Kakvi roditelji takva i djeca.Cinjenica je da je prosvjeta zadnja rupa na svirali,nekad se profesor postovao,a danas mu svaka gnjiga sudi po ovim drustvenim mrezama.Blizi se kraj godine,djeca nece da uce a zele da imaju dobre ocjene.Vjerovatno je covjek od principa,a ucenik kao ucenik ..Kaze mati"hajd ti sine u skolu da se malo i ja odmorim"
Sačekati profesora u zasjedi na ulazu u učionicu i skoro ga zatući teleskopskom palicom koju je "posudio* od oca, policijskog službenika tretira se kao nasilničko ponašanje ?
Sto krajisnici rekli ošino' ga 😂
Ima i da profesori maltretiraju. Hajd znaj pravu istinu.
Cestitam uceniku posebno ako se radi o profesoru matematike,
Da jos je to gimnazija. Svratite malo do srednje mjesovite tu u Krupi da tek vidite sta se tu desava.
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/direktorica-i-pedagogica-gimnazije-u-tuzli-u-teskom-stanju-nakon-sto-ih-je-kolega-udarao-cekicem/190116126...........https://www.klix.ba/vijesti/bih/fizicki-obracun-univerzitetskih-profesora-u-tuzli-povrijedjen-dekan-denijal-sprecic/170306037
Ja bih ovo okarakterisao kao pokušaj ubistva i ovo govno smjestio u popravni do punoljetstva gdje bi ga patio učenjem lijepom ponašanju, klasičnom muzikom i umjetnošću 24/7. U školama se uči svemu samo ne kulturi.
Sta radi gimnazija od dijeteta
...u zatvor sa idiotom.
Ja u akoli gotov bio izludio od hluposti kojekakvih. Sistem obrazovanja iz srednjeg vijeka sve gluposti. Ideš 12 gofina u školu izađeš iz nje kakav si i išao. Mladost tamo ostaviš. Od 1 do 8 naveče. Najbolji dio života. Ništa ti od toga ne treba, čak šta više zaglupe te.
Ti da.Ali neki postanu doktori,inženjeri,pravnici,električari,ekonomosti,kuhari.