Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je najdemokratičnija, da se zove "Sveti Savo" sve se bojim i da bi naučili šta je demokracija a kamoli primjenjivali.
Pitam se: dali su u ovoj skoli ucenici isto podijeljeni po vjerskoj pripadnosti, kao sto je to u fasisticko dominirajucim gradovima? Ali posto se skola zove "Ismet Mujezinović", predpostavljam da nisu. Bravo! Ovo ima samo kod Bosnjaka.
Sve ideje učenika dobile su podršku školskog menadžmenta, što nam je u ovom trenutku najvažnija stvar, jer samo dobrom saradnjom možemo unaprijediti našu školu, ali i zajednicu. Smatramo da je ovo uspjeh svih nas, učenika, roditelja i profesora!", kazao je Kemal Nedžibović, učenik koordinator Vijeća učenika. Možete li pojasniti šta ste sa idejama,jer para nema.To znamo.I kako ste vi riješili hiperprodukciju prosvjetnih radnika tj. 100 aplikanata za svako radno mjestio za koje date konkurs?
haha,to oni nemaju problema sa nacionalnosti ?! hee na sto smo spali, da je cudo kad je nesto dobro,a na lose... svi vec navikli !
imaju ponudjene sve jezike za sve nacije??!! :P ili je demokratija kako vecina kaze?! partnerski odnos sa zajednicom, nevladinim sektorom i orijentaciju na prihvatanje različitosti i interkulturalizma.
Ja ne znam za koje skole vi govorite ali u svakoj skoli bar u Sarajevu na pocetku skolovanja dobijete papir da se izjasnite koji jezik zelite da vam dijete uci i koju vjeronauku ili bez vjeronauke. Sto se tice jezika imate Bosnaski, Srpski i Hrvatski. Bar tako je po pravilima ministarstva obrazovanja...opet ponavljam da je to u Kantonu Sarajevo.
hrasno pa ja dok sam isao i u osnovnu i srednju skolu toga nije bilo! ;) iskljucivo i govorim za sarajevo!
To je vazno koja je najdemokratskija skola...a sta uce djeca I ko "osmislja" nastavni plan...I sto nece moci naci zapolenje ,,, osim ako ne odu u inostranstvo...to nije bitno.... Fizika:.... " nastanak elektriciteta mozemo pokazati ako uzmemo macku (zivotinja) ili neki drugi maljav predmet?!!?!?!?!!?.....pa je protrljamo po sintetickoj krpi?!!?!? Priroda....."Vuk je zivotinja koja zivi na drvetu?!?!!?!..... MA SVAKA NAMA CAST!!!! :)
"Gimnazija "Ismet Mujezinović" ovom nagradom bit će opremljena tehničkom opremom u vrijednosti od 1.600 KM." ako u narednih 20 godina ostanu na prvom mjestu..I ne potrose ni marke od ovih "velikodusnih" nagrada..moci ce opremiti jednu ucionicu sa 20 entry level racunarima :)
slazem se u potpunosti! ce nam djeca ko debili hodati!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gdje drugo nego u Tuzli.
Pa nece valjda u RS-u :))))