Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vam je SDA dobro izdiktirala i platila da objaviti bagro kupljena... Izmetbegovic je izigrao povjerenje i kasirao novac za "kasnjenje tj ne ispunjavanje uslova za revizijiu...djubardi jedni i drugi
http://poskok.info/wp/na-mjestu-sukoba-osmanske-i-bosanske-vojske-sda-slavi-pobjedu-osmanske-vojske/ http://poskok.info/wp/clanovi-sda-otisli-na-proslavu-st-patricks-misleci-da-se-radi-o-skupu-podrske-za-bakira/
@SrpskiVladikaNjegos
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Softic zvan 150 hiljada likes this...
HAHA AL SU ZATO SDA-OVCI UZELI,JEDNO JE TRAŽITI A DRUGO JE UZETI! JEL TAKO IZ(M)ETBEGOVIĆU I SOFTIĆU?
http://www.nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
http://www.nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
http://www.nap.ba/images/file/kemalcausevicpatria.pdf
Bakir tuži, Fadila finansira, Munira savjetuje i na kraju kriv Geoffrey Nice što neće da radi za džabe.
because he s nice
dokle je dogurao slučaj ubice Sanjina Sefića?
2 miliona EURA, za mozda bude, a mozda i ne bude...lijepo...vrlo lijepo...a posto nisu dobili sad pljuju po Bakiru!!!
@adnan.mujcic A sta mislis da je pravni tim koji je pripremio reviziju to uradio besplatno???? Jeste sigurno.... Zaboravio si 140 000 KM za Sakibove dnevnice iako je lik znao da nema legitimitet a to je dobio crno na bijelo od suda. Ipak to nije problem a problem je sest mjeseci rada pravnika za istu sumu. U clanku lijepo pise da bi se angazovao tim od 6 pravnika na period od sest mjeseci. Znaci puno isplatnije od tokmaka Softica koji nema blage veze ali uredno naplati od budala.
Za državu to je ništa, sića. Al za Bakirovo odabrano društvo iz Vijećnice to je misaona imenica. Jedino da je Bakir odriješio vreću.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA Veliki pravednik Džefri Najs. Ko da više para taj ima manje zatvorenika u Hagu i taj piše istoriju. Samo nas Srbe boli racku za Najsa i arapske pare, mi imamo svoj put i mogu nam podudlati svi koji smetaju.
A jest mu se i Šeki nayebo mamice...
@OptIIl Možda je to sve tacno sto kažeš, ali imaju Srbi jos godina i godina da stignu vas i ono sto ste vi radili u poslednja dva vijeka...Samo se ti tjesi time, posto Evropa sva sretna sa muslimanima i vašem bolesnom tumacenju vjere...Nece vama.trebati niko, sami cete sebe unistiti...
Ja mislim da desetine ovakvih tekstova koji opravdavaju Bakira i njegovu svitu,nisu dovoljni da operu osjecaj prevarenog naroda!Dzaba krecite,junacki ste se poigrali sa zrtvama i njihovim porodicama.Sad su Nice i Tromp krivi sto su trazili lovu,a to, kako je Munira nepismena bila u toku i znala da Softic nema legitimitet,nikog ne zanima!
Munira Munira,u ovoj blamazi je ona najveci krivac
Glavno da si ti pismena belosvetska ženo
Mislim da bošnjaci sad mogu izabrati novog lidera, Fatu Orlović. Osoba liberanlih shvatanja, suzivota i tolerancije.
cista laz😠😠😠
"Najvažniji aspekt se odnosi na finansiranje" Kome najvazniji? Nije Softicu, je u samom citatu pise su mu novi dokazi bili preokupacija. Nice, sudeci po tekstu, pokusava da proda upravljanje tokom historije kao bitnu stvar. Da li bi gradjanima / poreskim obaveznicima to trebalo da bude "najvaznije"? Zamisli da neko kaze "ako mozete dokazat krivicu za 730 000, dobro al ako je dokazete za 1 M, nismo zainteresovani". To bi bilo apsurdno.
Je li onda samo autoru clanka to "Najvaznija stvar"? Drugo, ne mjeri se cijena kao realnom ili nerealnom po tome kako nam zvuci nego po tome koliko bi drugi, jednako kvalifikovani pravni timovi naplatili za istu stvar.
sve preko mrtvih glava
Sva prevarantska i lopovska ekipa okupoljena oko Bakira u ovom slučaju otuđivanja cca. 500.000 KM iz proračuna sa navodnu REVIZIJU iako su znali da od toga neče bit ništa mi je sumnjiva i sve to treba SIPA detaljno ispitat, prijavit tužiteljstvu a sud neka pravedno presudi organiziranoj zločinačkoj grupi ... Samo neka mi se sad ne javljaju "uvrijeđeni Bošnjaci" jer su u ovom igrokazu oni najviše prevareni ... ! ! !