Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genjac počinje svoj predizborni kenjac!
Ye8em li vam majku usta lopovsku!!!
i sta ces kad dobijes tu liberalizaciju?kud ces putovati?odakle ti pare za hotel?ja mogu putovati gdje god hocu,sta mi vrijedi,kad mi dan puta bilo gdje kosta bar $100,plus karta.otici ces jednom u italiju i kupiti par dobrih majica i tena,to sve ce te doci 1.000km i nece ti vise pasti na pamet ni viza ni pasos.okanite se vi lopovluka i stela i fatajte se knjige i posla,to je jedini nacin.
u prvom djelu teksta je napisano da su ispunjeni svi uslovi, a pri dnu napisanog da eksperti nisu rekli da su ispunjeni svi uslovi ... nevjerovatno