Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde da konacno skinemo sipca,i da prestanemo sami sebe da ponizavamo i da posmatramo kako nam osoba koja je najvece poslovne saradnike imala u Keljmendiju i Turkovicu izigrava borca za prava gradjana.Kakav apsurd i ironija.
Izgleda da je on preko Avaza sebi dobro obraz oprao u ocima naroda, pojedinci zaista misle da je on neka postenjacina i ljudina. To je ta manipulacija i kontrola preko medija.
njega najvise svojataju oni koji porijeklo vode odakle i on, ostali ga ne bendaju ni 2%
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sto prije ga treba smijeniti. Tom teroristi nije mjesto u politici a znaju svi da je u nju usao kako ne bi zavrsio u zatvoru radi svog kriminala sa Turkovicem i ostalim.
Ode napokon sa funkcije, eh sada jos samo da ode gdje treba (zatvor)
Pa moze se sada, nadajmo se, pridruziti svojim prijateljima u zatvoru :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA pogrijesila sto nije malo izvrsila remont stranke ali i ovako su u toru losih igraca ipak najmanje losi,Bosnjaci moraju traziti interes preko ove stranke koja takode mora se temeljito promjeniti,ako slucajno narod zaluta i na vlast dovede SBB u tom slucaju vise nema nade za nas.............
De to privedite kraju,vi ste ga rodili,vas i handri ali poceo i narod pa presla dara mjeru,treba zavrsiti poceto a onda i vas procesljati...
zapalio narod zgradu predsjedništva pa šta, narodu je ta zgrada postala simbol jezgra korupcije i nepravde, narod ruši, narod ce i da gradi, bakirov otac je prije rata imao podjelu zemlje bez ispaljenog metka, pa je odbio a pristo na podjelu nakon sto hiljada mrtvih i totalno srušenih brojnih domova pa ga umobolnici opet slave kao duhovnog oca nacije, jebala vas zgrada
Teško će biti ubuduće pridobiti Muslimane poriklom iz Sandžaka da glasaju za bošnjačku SDA.
mislim da onaj koji nije za smjenu ovog covjeka ili je sljedbenik SBB-a i ima nesto od toga ili je lud, pa to je ministar koji je dopustio (nije iskoordinisao policijske snage) da se zapali zgrada predsjednistva. Mnogima od vas ona ne znaci, ni ja nemam nista od nje, ali cinjenica da ta zgrada za vrijeme rata nije gorila govori o njenom znacaju. Sve se moglo uraditi na korektan nacin pa da ne dodje ni do paljevine a ni do povrijedjenih gradjana, samo je trebalo raditi nesto, a ne davati intervijue dok je drzava na nogama...
tebalo je mobilisati još policije,diganti visoke ograde sa bodljikavom žicom ispred zgrada,,a sa vodenim topovima i gumenim mecima po narodu,a ako to nebi smirilo proteste onda upotrebiti bojevu municiju.,kako se to narod udostojio napasti funkcionere i zgrade iz kojih pljačkaju narod
Nisam SBB, zgrade je zapalila pokvarena vlast koja je svoju krivicu svalila na Fahru da sebe opere jer nezadovoljan narod nije proizvod SBB-a vec pretezno SDA I SDP. Takode klasicno odvracanje paznje od stvarnih problema - tj. njih samih.
Znaci boli me kitica za Fahrom tj. funkcijom kojom obavlja i politickim djelovanjem, ali brate, postenjacine ce ga smijeniti. Ovi sto njega smjenjuju toliko su posteni, ugledni, obrazovani, i toliko toga su uradili za nas narod, da bi svoju rodjenu mater smijenili radi pozicija. Mislim koga mi ovdje lazemo, da je Fahro los, a ovi dobri, ili da je Fahro dobar, a ovi losi? Je li lazemo sebe ili njih? Je li mi zivimo u zabludi nekoj? Ma mi smo samo obicne ovce koje prezivljavaju i kojima politicari bacaj po kosku na pod kao psima, samo da prezivimo. I mi smo time zadovoljni.
Musliman ce Muslimanu oprostiti sve osim uspjeha, pozzz
BOGUMILA Imam osjecaj da bas nevolis Radoncica, ili si iz SDA mozda SDP. Fahro u sustini nije bitan, bitna je istina I ono sto narod zaista zeli da promijeni (zeli reforme). Treba da znas da ni jedno ni drugo nije na toj strani koju zastupas. Eto toliko, samo u slucaju da I nakon toliko godina "vjerujes", a ako si na njihovoj platnoj listi zaboravi sve gore navedeno jer si beznadezan slucaj. To vazi I za ostale clanove "Naprednih", "Pro-evropskih", "Patriotskih" SDA I SDP simpatizera.
Meni je sve jedno,ali mislim da je Fahro sposobniji covjek i od Lagumdjije a pogotovo od Izetbegovica juniora .A kad pomislim na smrada Dodika dobijem nagon povracanja.
Hajde neka SDA stranke! Ali ce se Sajin crnac naje..ati kcerki i sestara jos zadugo!!!! Moja sreca je da nemam ni jedno ni drugo a vama koji imate sa srecom!! :)))
A ko je ono bio ministar sigurnosti kad je pobjegao Keljemendi???? Sjeca li se neko?
eto on nevalja,a drugi valjaju,20 godina na vlasti i sve su nam unistili,o njima trebate isati a ne o covjeku koji nije bio u vlasti,to je istina ,sve nam je skuplje nego u njemackoj,a late manje za 5 puta,
Smjenite ga vec jednom !!
baj-baj sandžo K P dom sad dom je tvoj. Na reveru redni broj. Ne pustaj iz ruku sapun. Dzaba sto si tajkun
Genjac, čudo prirode. Klasični debil, što ne znači da podržavam Radončića.
Ma pravi hobit!!!