Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne znam sta radi OHR i medunarodna zajednica, i budale vide da on koci sve
Ma znaš koliko će nam , na dobrobit sviju u BiH , faliti njihove njuške i volovski vratovi. Imaju primjedbe na tužilastvo , a šta je sa sudovima u Banja L. , oni oslobodiše Dodu , pa su po toj logici dobri, a optužise Dodinog kuma , pa onda ne valjaju. Jelte bre....
i šta sad.. kad je čović govorio da se bez dodika nemože praviti državna vlast svi su na njega drvlje i kamenje , a on kontrolira dom naroda kod srba i sve može stopirati .. znači opet blokada jer bošnjački lideri odlučuju tko će predstavljati srbe.. tako je prošli put bilo sa hrvatima.. dok god ne bude povjerenja i nametanja bit će nam ovako , pa bujrum
Igre bez granica. Može, može... Prajvat prćija. Jbt, da ima kakva debela kazna po džepu, ali slabo i to.
Eto Genjac imas priliku da ne bude ucjene.Dovoljno je da stopiras,a to SDA svakako moze,uzimanje MMF transe u Aprilu.Dodik vec sada nema para cak ni policiji da plate isplati,a u Aprilu se nebi mogao sakriti ni u Srbiji,SIGURNO.Sve ostalo ti je sviranje K...u!
Ne.Ja dajem jedino rjesenje za,kako Genjac kaze 'trenutno najveci problem'.Sta on predlaze?Kredit za Dodika i policiju mu?
I nemali vecu platu.Jaka privreda u RS-u,jaka plata pa i policiji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)