Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je ovo odvratan tip
Pa bolan ne bio, idi i vagine liječi, ginekolog si.....popusti se nas više čovječe božiji!!!!
Ovog lopova treba dobro protrest,vratit sve pare koje su njegove firme koje vode drugi ljudi opljačkali i poslat govno da leži sa familijom u zenici dok ne umru , Isto tako sa sličnim SDA štetočinama a la Mehmedović itd.....
Hoce li nam SDA ponovo birati sudije tipa Seade Palavric, koja se po prvi put sa pravom srela kad je Sulejman Tihic poslao kao stranackog vojnika u Ustavni sud BiH? I hoce li SDA konsolidovati stanje u Kantonu Sarajevo tako sto ce imenovati za mandatara izvjesnog Suada Zeljkovica koji je ostavio dug od bezobraznih 80 miliona KM u KJKP Toplane-Sarajevo i to kao stranacki i podobni direktor SDA? Ovo je izgleda \"konsolidizacija\" po modelu Halida Genjca i SDA.
sda ce nam glave doci