Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA DAJTE LJUDI, NEMAM NISTA PROTIV NIGOGA ALI: ALIJA BUDNJO, NEDZAD BRANKOVIC, AMIR ZUKIC..... PA TO SU DOKAZANI LOPOVI I ONI TREBA DA VODE BIH????
Moramo razlikovati dva pojma: Politički ciljevi su legitimni, ali postavlja se pitanje legitimnosti sredstava kojima se ti ciljevi ostvaruju. Ako vi najavljujete destrukciju BIH, to je nelegitimno. Ako imate cilj da BiH bude građanska, to je legitiman cilj", poručio je Halid Genjac, uoči današnjeg Kongresa SDA.
@daRajvosa "Realna mera" je da ti Albansko Kosovo bude do Preševske doline, da ti Hrvatska bude do Zemuna (kao što je nekada i bila) zajedno sa Mađarima preko Vojvodine i da Sandžak osvane tamo gdje je uvijek i bio prije 1878 godine - u Bosni i Hercegovini gdje mu je mjesto. Niko neće uništiti Srbiju, samo će se svesti "na pravu meru"...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
e moj kenjac, lako je sa 10000 km mjesečno živjeti i palamuditi
Kad malo razmislim, mozda je i bolje da se ovaj lik zadnjih 30 godina bavi politikom i nista ne radi, nego da se ovako nesposoban bavi ginekologijom.
Jedino dobro receno "u teoriji"!
Koja šuplja priča od SDA mafije
Koji debili su ovo... Majko mila
duze poslanik od Muhameda.....na ovoj prici mlacenja prazne slame covjek milion zaradio, ali treba biti i pokvaren upropastiti drustvo da bi tebi samo bilo dobro , sram da te bude
My name is Matthew Palmer, and the US government and I approve of this message. ;)
Posle fijaska sa revizijom tuzbe protiv Srbije, rezolucije o Sutorini, Peljeskog mosta itd. sad su uzeli da loze primitivne muslimanske narodne mase o republici bejha. Pitanje je zaista za sta SDA smatra svoje glasacko tijelo, za klasicne ovce?
Lijepo sroceno i bas kako bi u stvari i trebala svaka moderna i evropska,drzava da izgleda koja je i medjunardno priznata. Pozivam sve bosnjake, srbe i hrvate, kao i ostale da pocnemo konacno raditi za svoju jednu jedinu drzavu koja se BiH zove i nikako drugacije. Pozz svima
Slika 10 i 11, dvije-tri HELLFIRE rakete i ociscena SDA😉
Realno, neznam ima li iko ko puši ovu priču o republici, pa u ovo nevjeruju ni ovi sda komentatori... kojima je doš'o haber sa mindera da opletu po tastaturi sa hvalospjevima o Baketu & co.
halid g(k)enjac propali ginekolog zivi citav svoj vijek od parlamentarnog novca od novca gradjana i on se nasao pametan da nesto prozbori vjeciti sdaovski dupelizac i ublehas
E vidi Hurde svega ti!
ZA BULEVAR 14 OVDJE SE RADI O PREUSTROJU DRŽAVE A NEMA NIKAKVIH OTCJEPLJENJA JER KAKO ĆEŠ TO URADITI KAD BRČKO DISTRIKT POLA ENTITET RS NA DVA DJELA.
Republika srpska je legitimni cilj sve dok ga zele ostvariti legitimnim sredstvima. I kako to da ono sto sebi dopustate ne dozvoljavate drugima?
Odličan potez SDA. Sada je i zahtjev Dodika za vraćanjem dejtonskih ovlasti legitiman cilj, a i treći entitet je također legitiman cilj. Svi će sada postaviti svoje legitimne ciljeve i onda imamo dvije opcije. Najprije rat a onda Dejton 2 ili odmah Dejton 2 bez rata. Šta je bolje?