Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed SDA!
Ovo samo izvesti na javni trg i strijeljati. Ovoliko cerekanje u lice od stranke koja je najveci grobar Bosnjaka ne zasluzuje nista manje.
najveci grobar bosnjaka je komunisticko smece, njihova teorija ugnjetavanja i raspali sdp
Možete samo da sanjate,u Oktobru vam je definitivan kraj!
AMIN!!
u oktobru SDA dzenaza
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nazalost SDA pada ko kruska vladaju poslje rata al samo za sebe i svoj blliznje Nigdije programa u budzetu za sirotinju za ugrozene i mnogo toga
Genjac kenjac
Bolje glasati i za magare, samo ne za nacionaliste, fasiste i bandite koji su sada na vlasti. Moramo nauciti politicare da se ovako ne moze sprdati sa narodom i istovremeno krasti zajednicka imovina. Nagraditi lopove je samoubilacki cin.
Bolje glasati i za magare, samo ne za nacionaliste, fasiste i bandite koji su sada na vlasti. Moramo nauciti politicare da se ovako ne moze sprdati sa narodom i istovremeno krasti zajednicka imovina. Nagraditi lopove je samoubilacki cin.
Možete biti najznačajniji u opoziciji, vama će biti sevap oduzeti ovlasti. BiH više nema vremena za gubljenje s vama i vašim zločincima iz hdz-a.
SDA bi trebala ne dati kandidata nikako i podržati onog Hadžikadića, gledao sam ga na pressingu dobar lik skroz
gledajuci komentare na klixu,covjek bi pomislio da sda uvijek gubi izbore i da je mala stranka koja nikada nije pobijedila,ali realnost i istina su savim drugaciji. dovoljno je pogledati izvjestaj centralne izborne komisije i tacno se vidi prava istina, a to je da je sda najveca, najbolja i pobjednicka stranka,koja je uvijek pobjedjivala i koju u najvecem broju podrzava nas bosnjacki narod. dokaz snage, velicine, jacine i pobjednicke briljantnosti sda je svakodnevno vase psovanje i pljuvanje.
Stranka koja krade izbore, kao i HDZ i SNSD. Kriminalci ne znaju sta znaci uspjeti na posten nacin. Tko to do sada nije shvatio, morao bi malo da se zabrine za mentalno zdravlje.
e s tobom ce bas uspjeti...
ovaj gori od Baketa
Bolje biti pijan nego star🍺
SALJEMO obavjest i cestitke nasim glasacima i porucujemo im da sda opet ubjedljivo pobjedjuje,jer tako vi zelite i hocete nas narode. narod zna, ko su pravi zastitnici drzave i naroda i narod zna da je sda na celu sa predsjednikom alijom izetbegovicem predvodila odbranu drzave bih i naseg naroda od nestanka i unistenja, zajedno sa drugim bh patriotima i da smo izborili drzavu bih samostalnu, nezavisnu, suverenu i cjelovitu u medjunarodno priznatim granicama. nas narod to zna, i zato sda.
SDA, opet pobjedjuje! bravo sda i sretno.
znaci, i posle sda, opet sda, tako sam i pretpostavio. glasaci, sretna nam ponovo pobjeda. sretno sda, sretno sefik dzaferovic, kao izabrani clan predsjednistva iz bosnjackog naroda. narod zna, narod zna prepoznati kvalitet i pobjednike. https://m.youtube.com/watch?v=bu7s4aEwBNQ&t=7s
BRAVO SDA, znaci sa sefikom dzaferovicem,predsjedavajucim predstavnickog doma parlamenta bih,kao kandidatom i buducim izabranim clanom predsjednistva bih i kao iskusnim i odlicnim politicarem opet ubjedljivo pobjedjujemo. puna podrska za sefika dzaferovica kao kandidata i buduceg clana predsjednistva iz bosnjackig naroda. sda zajedno sa sefikom dzaferovicem opet ubjedljivo pobjedjuje i cinit ce vlast na svim nivoima. sretno sda,sretno gospodine dzaferovicu, do pobjede. posle sda opet sda.
Ovi ljudi stvarno žive u nekom paralelnom svemiru!