Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo ni mi optimisti da ce SDA imati vise od 5% na izborima. Polupismene seljacine iz SDA i HDZ na respiratorima. Kako ce samo biti lijepo bez SDA a Komsic clan predsjednistva. Toplo mi oko srca kada vas vidim kako se grcate u zivom blatu.
@Dobitak vi SDA talibano samo sanjate isto kao i Dodik. Ali nikad snovi nece postati java. Sanjao je i Alija da ce napraviti islamsku drzavu pa nista. Sada vi sanjajte da cete prezivjeti meni je to sasvim ok.
@nenoniho daj boze da ti i tvojih 7 ukucana zajedno imate 8 razreda skole i jednu cijelu vilicu zuba. Ali tesko vjerovatno ste neki sda uhljebi koji pecataju po opstini ili si portir to je vas domet. 5% maximum i onda idu otkazi SDA balijama i HDZ ustasama pa kmecite na birou skupa krezube seljacine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Status Quo najmanje odgovara Bošnjacima, iako će ovaj Genjac pokušavati dokazati suprotno u ime svoje propale stranke, koja nas i dalje zavaljuje. Radi se o tome da BiH neće postati kandidat za EU do 2023, što ne znaći da EU ne gleda šta se ovdje radi. Izbor Komšića od strane bošnjaka kao hrvatskog člana Predsjedništva je u toj situaciji posve realna opcija i onda, a i ovako bez izbornog zakona kreću sranja po Bošnjake. Živi bili pa vidjeli.
Od izbornog ništa , kao uostalom od svega-ništa...!!!!! E , pa sad , ako je narod poremećen , a jeste( mislim na ovih cca 50% što izlaze na glasanje), onda neka ništa ne menja... Ovako je super....a omladina...????
Halide idi kuci dosta je i tebe vise
Genjac, teško je povjerovati da se vi sada bavite izbornim zakonom. Bavite se tim da se izborite da se kao stranka više ne raspadate. Bez ikakve zelje za provokacijom, vi u ovom momentu nemate legitimitet da predlažete bilo sta, jer u svojim redovima imate totalni raspad sistema. Dok se ne sredite unutar SDA (a to neće biti brzo), Ne javljaj te se ni za sta...
Vid ga, sve mu ko krivo...
Kenjac
Kad sam imao 6 godina, 1996. Genjac je usao u parlament. Od tad su prosle 22 godine, a covjek jos uvijek nije izasao.
Ne mijenjaj ništa. Čović ne može bez dijaspore izvući ni 50 000. Kardinal Puljić: Papi Franji sam prenio da je broj katolika u biskupiji sa 528.000 pao na 200.000
optimisti za uzimanje, bogacenje, uhljebljivanje kriminal, korupcija...pesimisti za ikakve promjene...mamu li vam politicarsku a narode glupi suti i trpi
dick whistler🤣
znači čojk kurcu svira 20 godina, i od toga živi jako dobro. Dame i gospođo, Halid Genjac, ministar ublehe.
ma treba sve stranke ukinut i Kraljevinu B i H napravit!
Mi iz SDA smatramo izjavu gospodina Stevandića , citiram ''Podržaćemo kandidata kojeg Sarajevo najmanje voli'' , krajnje neukusnom i pitamo ga da li se on , gospodin Stevandić , zayyebava ili stvarno misli da je Mirsad Kukić zainteresiran za Predsjedništvo BiH?
Ratni zločinac,radio spiskove za odstrel.