Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kenjac.
@gigglessmoke hahahahaha
Upravo sa to htio napisati. Genjac kenjac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj ba Genjac be genjaj. Ako EU kaže da će Cro praviti most vi ćete zašutit ko i uvijek. Prođi se šuplje Baketa ti
hahhahaa , pa ko jos BiH uzima za ozbiljno ...most je gotova stvar a (g)Kenjcu ostaje samo da kmeci ...
Ma EU se pokenja na genjca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
previse krmetine jela,pa joj se oblik i faca u krmacu pretvorila..
Falsifikat koji je napravio onaj skočimiš - Ljubić, mora izaći na vidjelo. Laži i podmetanja od strane vlasti Hrvatske su već sada na vrhuncu. SOVA nema više podataka koje je dobijala ranije, uvode se razne nelegalne takse i ko zna šta se sve sprema kako bi se većinski narod i oni koji su uz njih ucjenjivali svim i svačim. Nema više i istinu na vidjelo! Uostalom kenjac - šta ste čekali do sada vi, SDA-ovce?
Imali ste 20 godina vremena da bi napravili poštenu cestu, niste, nego ste još ucjenjivali HR da vam ju ide pravit. Sad ćete imat pelješki most, ko vas ..e
POKUŠAJ REKETARENJA
Mogu susjedi prditi dokle hoce kao i uvijek jer sta im svabe kazu tako ce bit.......uvijek su i bili nacisticke tj svabske kurvice.......prije svaba madjarske itd itd......na zapadu nista novo.
Hahahaha! Kad erdoganovo pseto zalaje...
Ma samo nek' se gradi...Nema odmora,dok traje obnova.U gradnji je napredak i boljitak,za sve narode i narodnosti... Ionako za BiH to odavno vise nista ne znaci.
Kenjac, nemoj se ti oglašavati, majke ti. Pun mi te k.... a i cijelom narodu. Uradi, napokon, u svom ublehaškom životu nešto konkretno.
Nista od mosta.....kopaj tunel i svi zadovoljni(ionako ce to vise EU finansirati nego Hr)
sda je prodala sutorinu skupa sa fah-rom iako je bila nasa 100% a sad fol brane ono sto je neodbranjivo..ne dajte da vas hvataju na te fore.
Cim ponestane para, pocnu kuhat
Oslobađali HV ona brda koja niko nije ni branio. Takav prodor na teritorij druge zemlje se radi da bi se obezbijediti vlastite položaje u vlastitoj i privremenog su karaktera. Kakvo oslobađanje kakvi ba kraći klasično sadejstvo dvije armije. Oni bi pravili neke lazne mitove o HV.
Ma ispušili ste vi po pitanju mosta. Država se nije oglasila, sve stranke šute, samo se ovi kofrče nešto. Ovo je samo mišljenje ove kriminalne stranke, koje ne pije vode, tako da...., ne serite teroristi.
nema tala sa eu, niste dobri nista vam nisu dali ispod stola pa bi malo da ucjenjujete...govna lopovska de ste do sad
Predstava za ovce.
Koja bespomoć samo piskaranje pisama, dok mi dobivamo novac i gradimo. Propali Bošnjaci sasvim.