Radmanović u Novom Sadu
0
"Generalna podrška" BiH ne znači ništa
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su ovo postari postrojeni? Pogledajte s desne strane cetrvtog i petog, jedan gleda u jednu a drugi u drugu stranu. Treci je nesto preplanuo, prepeko brate.
Zemljo moja Obrezanijo, na celu sa Teheranskim Sarajevom, jos ti samo Abu Hamza fali i da budes kompletno multi-kulturna!!! hahahahahahahahahahaha.
Bulidza, tvoja draga RS je izgradjena na masovnim grobnicama hiljada pobijenih ljudi. Jel tebi rijec genocid znaci nesto? A ti se ponosish dzukelo jedna? Ja bi se prijatelju moj pokrio usima da sam na tvom mjestu ... Obraz-djon. Fuj, gadite mi se.
Ooooo Turciiiii kako je pobjegulje u Sveckoj Caandi i Cemerici aahahhaaa Vi na zapadnu socijalu a Srbadija u RS Sto niste pobjegli u Tursku Turadijo zelena aahahhahaa???
Bulidza dali vidis traktore u petoj brzini
Procitajete malo naslov i teskt,radi se o vasem predsedniku drzave,sta hocete,mozda ga ne priznajete kao predsednika drzave i Spirica kao predsednika vlade vase drzave?
Sad je na redu hapsenje lopova s laktasa,to ce bit samo jedan pravni potez jer je Dod-krmak opljacko najmanje 150 000 000 maraka drzavu i narod Bosne i Hercegovine! Cestitam visokom predstavniku Inzku na njegovom cvrstom stavu i zahvaljujem na objektivnosti i pravilnom postupku sto se tice drzave BIH. Cuvaj Bosno svoje,svi politicari koji vole svoju drzavu Bosnu i Hercegovinu trebaju dobro ZAJEDNO gradit buducnost nase zemlje jer sad su kljucna pitanja o buducnosti Bosne i Hercegovine! USTANi i brani svoje,dal politicar dal gradjanin,DOSTOJANSTVENO,jer Bosanac nikad nije kleknuo.Dosta ponizavanja i podcjenjivanja,omalozavanja i pljuvanja! Naprijed Bosno i Hercegovino! BOSNA4EVER!
@dzeko nasmija me dedem!!!
@Bulidza: Ne mozes vidjet Banjaluku iz Semberije - smeta ti Distrikt :) A opet, silne li republike.. Bas bih volio da se \"otcepite\" - blokirali bi vas Hrvati, Bošnjaci i Hrvatska, ne biste s privredom daleko dogurali, granica vam razuđena do apsurda, izgledate neprirodno na mapi. Uostalom, blokirala bi vas i cijela Evropa - jedino bi s majčicom Srbijom imali \"zajedničku reč\". A Evropljani bi vas i dalje zvali isto: The Bosnians :)
Cuj ovog genocidnog on bi u europu sa krvavim rukama i guslama.
Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO GENOCIDNA KRMSKA
E Bulidza i dedo ti je voilio praadu pedera!
@ Bulidza Kamo dalje rodjace, vidis li ista dalje, vidis li ista naprednije, IMAL DJE KAKVA PLAZA ,MORE....
Jao, kakve li pocasti samo za ovog lika, ha!? www.bosniacards.com
Kad pogledam s Jahorine bijele, Romanija nadohvat mi ruke. Semberiju zagrlila Drina, pukla polja sve do Banjaluke. Kud god idem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA