Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno u ratu se tesko mogu kontrolisati neki ljudi, npr caco je vrsio ratne zlocine i kad je armija bh poslala vojnu policiju da ga uhapse caco je pobio te mlade momke i sve ih pobaco kroz prozor onda ga je armija bih ubila, e sad zamislite da je tzv vojska rs ubila zlocince tipa arkana i njemu slicne.jok, citavo rukovodstvo te paravojne formacije je osudjeno dozivotno.pametnom dosta.
Ima snimak gdje Sefer Halilovic govori Oricu da sve ljude koje uhvati a koji su drzali puske halalosum. I taj covjek nije u zatvoru. A nit Oric.
citavo rukovodstvo RS i Herceg Bosne je osudjeno a ne samo paravojne formacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo zamislite da bivsi pripadnici vojske rs podrze spomenik ubijenoj djeci Prijedora, nezamislivo, tu je razlika
Čim ti tako misliš, nema razlike, vi mislite da ste superiorni i bezgrešni, imate previsoko mišljenje o sebi, a neuspešni ste u svemu, najjadnija država Evrope je definitivno Bosna objektivno.
@voogle225883 pa kako nece biti najjadnija kad imamo pogan u drzavi koja stalno koci sve, sta se pravis veci kreten nego sto jesi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Slika sve govori iako se zgrozim kad vidim ovog Ajnadzica.
Ja tu vidim jedino Muteveliju Hadzica
Jbl li te Alen karić gradonačelnice ljigava
Ajmo malo o gorivu,energentima ,standardu poslu preživljavanju dok smo živi.
gle srbadije sto puca minuse- imam osjecaj da vise oni citaju ove "nase" novine nego mi sami...
useru se dozavrata jer nemaju vojno zaledje koje su prije imali pa moraju da prate nase portale jer i oni sami znaju da njihovi su cista propaganda xaxa
stavis me i prezime ko je to radio i mirna Bosna- naravno ne i srpska- ali jedino tako se moze sa njima, oni bi sve da izjednace
nedostaje "koje su ubili pripadnici Armije BiH". Kao što na svom pločama koje obilježavaju stradanje naših sugrađana od četničkih granata piše da su to uradili srpski agresori, i onda se sve lihepo zna! A to da su suđeni, i da li su dovoljno osuđeni, to je posebna priča, bolje da ne počinjemo, jer ćemo otići i na ubistva po stanovima, pljačke, i koješta, što i nije suđeno, a zna se ko je uradio, opet pripadnici Armije BiH - Juka, Bajramović, Kruško, Campo, itd.
Moze li mi reci koje su cinove ovi ljudi imali u ratu 92-93
gubitnici iz RATA....................
Čuj generali?Čega su ovo generali?Obični pripadnici zločinačke paravojene formacije
Plan,genocidne i UZP ovske vojske je bio uniptenje i podjela Bosne.Plan i suština borbe ARMIJE REPUBLIKE BiH je oćuvanje Bosne i svih njenih patriotskih građana.Genocidaši i UZPovci,znate vi to dobro,i još ne odustajete od svog plana,a bogme još manje od svog plana odustaju patriote BiH.
Када боље размислим ово је пљување жртвама у лице. Које помирење и ским. Најбоље живимо одвојено. Свако својим путем па нек живи како ко хоће!
Jedno ozbiljno pitanje za poznavaoce. Zna li neko koliko je pripadnika vojske RS - tokom rata -osudjeno za neke zlocine od strane bilo kojeg suda? Samo ozbiljni, konkretni komentari, molim vas bez sirenja medjunacionalne mrznje. Fakat me zaniam taj podatak.
Nisi dobro postavio pitanjeKoliko je boraca vojske RS zatvoreno i prezuđeno u ratu do 1995 god d strane srpskih vlasti...BH vlasti su u ratu zatvorile Cacu i njegove pripadbpnike i odsudili...
mi smo legendarni kaznimo svoje i osudimo za razliku od zlikovaca, mi smo bili prava iskrena jugoslavija u malom
Teško je priznati ali tzv armija je bila zločinačka imala je 319 logora.
A još teže u laži vjerovati 😂
Misliš na jugoslovensku narodnu armiju, pa vjerovatno jeste imala...