Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braco Generali Armije RBiH, ovo je sve dijelo Gordane Tadic, Olega Cavke, Dodika i Covica. Nas u BiH ne zanimaju ni Oluja, ni Bljesak, ni Maestral, ni ne provedena vojno rearstvena akcija 'skok u Dalj' i mi nemamo potrebe kreirati TUZBE za one akcije od kojih smo i sami imali koristi. Ovo se sve radi da se naljuti Hrvatska da uzvrati istom mjerom protiv nasih Generala. Gordanine mućke je svako prokonto
Hoćeš da kažeš da je Čoviću koji je predsjednik HDZ-a BiH u interesu da se sudi hrvatskim generalima gdje je također HDZ na vlasti?! 🤔 Da si rekao Komsić pa ajde.
Ranko Kaveson i SDA stoje iza ovog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi guza da Hrvatska ne uzvrati istom mjerom pa posalje optuznice za Sefera Halilovica, Atifa Dudakovica, Mirsada Bezdroba….. ima ih 29 na listi
Svi su oni na listi, 29 ih je ukupno
hahahah vidi ujkana što pjenen deluzija uma, totalna. udarilo sunce kamenjarije u glavu
gooUser1624006573, šta lupetaš, armija BiH nije ni postojala dok je HVO oslobađao teritorij od Srba.Tako nešto može napisati samo retardirani čovjek!
Ovome je dosta doprineo arogantni,bahati i nedržavnički odnos Milanovića prema BiH.
Recite rošavom da se ne liže sa krkanom iz laktasa i njegovim drugarom Covicem
А који су то генерали, НН лица.
Svi generali trebaju na robiju neki na dozivotnu neki na dugotrajnu oni su ti koji osmisljaju kako vise ljudi ubiti
Pa normalno dajte vise Grabovicu kako vas nije sramota cekaju da odgovorni umru
Ovo se dodik sveti HDZ-u jer ga u necemu nisu podrzali. Ko zna sta mu je HDZ obecao, pa slagao. 😁 Ma, kud svi ne izginuse 90-ih... Kako bi nam moglo biti lijepo, samo da njih (i jos pokojeg stvora) majke nikad nisu ni rodile.
Nisu losi odnosi dvije drzave vec losi odnosi 3 drzave Bermudski trougao balkana.I Srbija ce da tuzi sve generale hrvatske i BiH za zlocine i protjerivanja,Samo polako.
Nema manje zemlje sa vise generala, heroja, vojvoda i sl
Gospodo generali dugo ste sutili, nazalost, dok se jedan olinjali trezoras koji nije omirisao baruta svojim sitemom vlasti izivljavao nad nemocnim obesparvljenim borcima pa se za dva metra drva lezalo u zatvoru, a privatni reis urgira da se jedan levat Fadila koji je ukrao milione pusti na slobodu. Ako ste ista naucili onda aktivirajte borce da ne glasaju za trezorasa i slicne lopuze nego ustolicite nekoga kome se moze vjerovati i ko je bio sa narodom cijeli rat.
Gospodo generali dugo ste sutili, nazalost, dok se jedan olinjali trezoras koji nije omirisao baruta svojim sitemom vlasti izivljavao nad nemocnim obesparvljenim borcima pa se za dva metra drva lezalo u zatvoru, a privatni reis urgira da se jedan levat Fadila koji je ukrao milione pusti na slobodu. Ako ste ista naucili onda aktivirajte borce da ne glasaju za trezorasa i slicne lopuze nego ustolicite nekoga kome se moze vjerovati i ko je bio sa narodom cijeli rat.
Operacija "Bljesak" je bila legitimna ali ubijanje civila nije.Ko je odgovoran za smrt civila neka i odgovara to zakon. Naravno, ako je koji kriv neka odgovara, ali o nekakvom izjednačavanju agresorskih generala iz tzv VRS i naših časnih generala što su organizovali odbranu i branili državu se ne može izjednačiti ni po veličini broja žrtava ni po namjeri da ih bude što više pa čak i u zaštićenim zonama, logorima pa i tamo gdje nije bilo nikakvih ratnih dejstava!
*genocidne vrs koja je pred međunarodnom sudu kroz godine padala i pada za GENOCID, zločine protiv čovječnosti, masovna silovanja, raseljavanja, etnička čišćenja, svaki mogući zločin pod suncem, ta vojska, dodaj malo za ove masne bradate vepre što pjene po klixu
U prevodu nemojte njih tuziti, jer ce i oni nas. Bagra sve redom
35 000 bosnjaka i kompletan vrh Ar BiH sudjelovso je 91 92 u agresiji na Hrvstsku , Alija je govorio to nije nas rat , a BiH je pruzala logistiku JNA , generali ArBiH su bili u JNA cak i kad su poceli sukobi HVO i JnA , bosnjaci su cak i odbijali oruzje koje im je nudjeno , sve dok im Srbi nisu zsuzeli 70% BIH
laž, prosto i jasno, mislim da je istina to, dosd bi vlaška evropa to dokazala na sudu, ionako je istina i pravda vrlo teška za bošnjake da postignu. misliš da ne bi uspjeli dosad prišiti? šuti jadan smiješan si, idi pjeni po drugim portalima