Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrde i dan danas ocajnicki pokusavaju uvjeriti ljude da su nevini.
srbi ocajnicki i dan danas pokusavaju nesto nametnuti........ Ali NE IDE SVOJU SAMOSTALNOST NECE DOBITI NIKADA
ma znate sta.. ja bi sad udario na Banjaluku samo da vidim srbsku traktorijadu !
A da pitaš čelnika SDP-a, Zlatka Lagumdžiju da ti kaže nešto o tome, on je bio dio te vlade. Ili da pitaš Nijaza Durakovića koji je čitav rat pio k\'o smuk i pravio cehove od 1500-4000 DM i davao konobarici bakšiš od 500 DM u Papalini, jednom od rijetkih ugostiteljskih objekata koji su radili u ratu, a kažu da je Nijaz bio suvlasnik istog. Toliko o ratnom profiterstvu političara!
Demilitarizovano Sarajevo... ha, ha, ha... E, tek takvog bi ga cete i mogli osvojiti.
Kad ce drugo poluvrijeme?
ma neee to smo pucali jedni na druge igrali se rata prica nesto sto svaki normalni gradjanin ove zemlje zna i evropa ma cijeli svijet,smrde nisu uspjele da nas uniste ko sto hitler nije njih (zao mi)...al tako je kak jeee nekad ce to biti..
rose je jedan od vecih cheta bio i ostao
je obicni shupack i bio je prosrrpski odnosno antibošnjački orjentiran u ratu... i na ovom sudjenju će sigurno pokušati biti na usluzi radovanu!!!
...
Još samo da kaze da smo se sami granatirali, sami plin zavrtali... Onaj ko je bio u ratu zna ko je ovaj general.
kriju ko zmija noge...i ovi znaju medjunarodni i svi...al sta ces...prljavo prljavo. Ne treba nikakav strani general da to potvrdi, znamo mi to svi.
Naravno. Kad ce se vec jednom reci i u Sarajevu jasno i glasno da su ljudi unutra bili taoci vlade u Sarajevu ? Dupli zatocenici - i Sarajeva i ovih sa okolnih planina ? Kad ce neko iz vlade u Sa u to doba odgovarati pred sudom za zlocine protiv covjecnosti ? Ima tih primjera jos, kad cemo ih otvoriti i razotkriti ? Samo, pitam se na osnovu cega ce onda svi ovi politicari i ratni profiteri da se zadrze na vlasti...