Komentari (294)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat je bio prije 25 godina,ali mržnja prema Bosni je ostala,pomješana sa neviđenim bezobrazlukom političke elite,koja poručuje da bi sve ponovila kao i 90-tih.Ni truna kajanja,nego još i pokušaji da žrtve postanu krivci.Oprez
@DuseVamSmrde vi putem i jednog i drugog. pogeldaj samo slike bosnja izmisljenih na bilbordu, oni koji su otrovali onu vodu, pa onda onaj kiji tuce zenu, pa muftije, sve sami turcin do turcina. jos kad dodas da vi nikad niste ni medalju uzeli u sportu a srbvi najvisociji na svijewtu samo kupe medalje u sportovima, dokazuje ko je turcin a ko nije. jos vasa imenba, obicaje, vjera, sve stursko. Glupe ste vi izmisljeni na bilbordu, nema gluplje kvazinacije.
@automatic100 Normalno da su srpkinje lijepe balijo vehabijo odvratni, mozes samo da drkas na srpkinje. tebi su sve lijepe, kad si okruzen balijnkama ruznim brkatim koje su lijepse kad su zamotane da im se ne vidi faca. Pogotovo tvoja kurava majka koja te okotila, fuj.ti si rodjen od kurave, a vi ste nastali od Srba. Bosnjakinje su se taslacile od Srpske kite devedesetih. Vi izmisljeni na bilbordu ste produkt od turskog ebanja na ovom prostoru, to i sam znas vehabijo ruzni odvratni garavi.
Pamet u glavu, dragi Bosnjaci (i Bosanci i Hercegovci)... Nacija je definisana jezikom i drzavom. Nedostaje li jedno, nacija je, u srecnijem slucaju, na rubu nestanka. U protivnom - nema je. Istorijski, procentualno vidjeno, samo su Jevreji prosli tezi put. A opstali su zahvaljujuci drzavi koju su podigli. A jezik se cuva iznad svega. I sa istoka, i sa zapada, i jedno i drugo se poricu ili dovode u pitanje. Samo neukog i naivnog zmija ujeda iz iste rupe.
@BH_Faraon Bošnjaci nemaju svoj jezik, koriste srpski jezik standardizovan kroz reformu Vuka Karadžića. Drugo, sam jezik nije bitan sa aspekta postojanja nacije (Amerikanci, Australijanci, Švajcarci, Austrijanci itd.).
@JuzniBulevar Kaes nema a eto pises Bosanski extra,, cestitke.
koi supljak. i sta sad? oceteli daga pushite srbiji il rusiji?
Generale, dajte da ove što ste doveli na tenkovima, sada ispratimo na traktorima i mirna Bosna, a i čitav Balkan!
imamo jake saveznike od amera do bliskog istoka ...sta znaci to , to znaci da su te zemlje puno para ulozile i nece ih nekome prepustiti tek tako - ne zato sto nas vole !
Ipak je ova izjava veoma bitna za stabilnost na Balkanu pa i sire. Znaci znaju gdje je prijetnja i logicno tome trebali bi i da imaju pripremljen plan kako to zaustaviti ako ponovo izazovu probleme na Balkanu.
Treba te genocidase jednom za vazda pocistiti i da vlada mir na Balkanu.
Dvanaest MIG- 29 iz 80 tih godina -200 mil eur!NIS ili naftna industrija Srbije sa pumpama, nalazistima, rafinerijama itd-300 mil eur!Znaci, prema rusima, cijela naftna industrija Srbije, skupa sa svim, vrijedi ko 18 kanti od Migova iz 80-tih godina!Voli vas rus, nama sta!Da ne pricam da je cijena plina za Hrvatsku 20% niza nego za srbiju!Turska bosnjacima nije dala nista osim "selama"!Bolje im je da ne znaju sta turska javnost stvarno misli o podanickom odnosu bosnjaka!
konacno se neko sjetio iz NATO-A da nesto kaze jer ako je i od rusije mnogo je
Moze nam kompletni nato popusiti i srbiji i srbskom narodu to mi vas moramo voleti zato sto ste nas granatirali fujjjj stoko
Ovo je i budala znala još prije 10 godina, ali licemjernji zapadnjaci čekaju genocid da se desi pa da nešto učine
BiH neće nikada biti pod Ruskom čizmom!
Niko više ne podriva institucije BIH od SAD-a.... pa naši političari bez ambasadora SAD-a ne mogu ni Pišati.... Rusija SE NE MJEŠA u pitanja BIH, ali Amerika i te kako... ali eto.. mediji će složiti priču kakvu narod treba da čuje.
pricas gluposti
Zato sto ove institucije koje imamo je USA stvorila. Dayton je američki ugovor ne ruski.
Otkrio covjek vrucu vodu kao nije do sad bilo poznato odakle dolaze najveći problemi ne samo za Balkan vec i za kompletno covjecanstvo.
Iza svega stoji Srbija. Vučić je najveći problem, Duduk je njegov glasnogovornik.
Sve geopoliticari a za kifle se nema.
Dominantni uticaj će uspostaviti Evropska Unija - ili je neće biti. Pre toga, Evropska Unija mora da započne dijalog sa Rusijom i smanji uticaj Amerike, jer je tragikomično posmatrati evropske zemlje kako stradaju u pokušaju Vašingtonskih sankcija Rusiji, a Amerikanci i Rusi normalno trguju. NATO će morati da uspostavi evropsku subkomandu ili će Evropa napraviti svoju bezbednosnu strukturu.
@JuzniBulevar hahaha.. prije ćeš ti nešto zguzit nego što će se to desiti. Idi bolan nadji sebi koku, bolje ti je nego da srbuješ po netu.
Definicija gluposti je konstantno ponavljanje istih metoda sa ocekivanjem drugacijih rezultata --- Nisu Srbi otisli Rusima, nego ste nas VI papci gurnuli njima Yebiiigaaa,..sto ste krenuli na Srbe, a sad ocekujete drugacije rezultate i da vam Srbi "'alale" s vi (Djura) da nam oprostite sto ste nas tukli Pa nece moci
inace svaki okupator koji bi krenuo da karendise Jug Evrope u kompletnoj Istoriji,..kao jedini problem bi vidio Srbe Ova ostala zgadija sto svakom okupatoru je zvalavila cmarove i lizala cizme,..se uvjek pokorno okrene, skine gacice i naguzi A Srbi vam smetaju jer to poslusno ko i ova konjusarija okolo nece da uradi
@CrniPantelija11 jastaradi. eto srbija se kobiva opire koprca, nesto suprotstavlja. kome budalo? iz istog su khurca koi ostali pushachi khuraca poput bosnja rvata slovechuga itd. jedino sto vucic glumata pomalo titu pabi kobiva ion pomalo sa zapadom pomalo sa istokom. al budala nekonta ne srbija juga!