Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezaustavljivo idemo ka NATO.
NATO je rokao Smrdhonje 1999.sa 23.000 raketa, Smrdhonje su vrištale i letile u nebo!
Dobar NATO. Srpskohrvate izbjeglice iz armenije su letili Nazad u jereVAN. Bilo je tu mnogo RadoVANA, koji su odselili za JereVAN
Bog blagoslovio američko-bosansko prijateljstvo i savezništvo 🇧🇦❤️🇺🇸 💪🏼
@sporticus ista slobodarska kultura, isti smo. Ne volimo homogene bolesnike
@sporticus Oces reci one genocidase sto pobise sve indijance i njihovoj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
'NATO stab vec 15 godina pomaze BiH da stvara bolju buducnost'. Nikakav komentar na ovo nee potreban 😀
NATO🇧🇦OTAN
Dok u drugom clanku bosnje hebu sve po spiski onom iz Belđe Van der Politiksu kako se vec zove zbog migranata. To vam je sve USA priredila i ovi isti đenerali rasturivsi mnoge arapske zemlje.
Jel u njihovoj ambasadi radi onaj cuvar Zorbic Nermin, sto vozi patrolu, stp je sa surom prebio glavnog dilera zbog talova pa ga sad oni traze da ga cupaju iz auta, hahaha, i zena mu seudarala sa Bulutoviocem po eksurzijama kad je vrsio prevoz za njenu skolu...kako je opasan ovaj gang Alena Cengica da su oni i punicu,daktilografkinju sa suda, natjerali da vozi taxi na divljaka ne bil koji dinar saletili.
@gooUser1606909104 hehehe...onaj tomo cvitanusic je dopustio da svakakva bagra koja sije strah po gradu nosi us embassy uniformu, da prijete bombama i ubistvima, mora da ga je njegova uciteljica zagotivila jer je tomo poznat kao neko ko voli tudje zene...
To je to.
To je taj NATO koji nije mogao pobjediti AlKaidu u Iraku i Afgaanistanu. Hahahha smijurija od organizacije.
Welcome to Bosna and Hercegovina, Sir!
Sere mi se od ovog zapada, nek idu kuci, mjesaju se u unutarnja pitanja.
Sve dok bude bio i JEDAN chetnik u RSu i RSu trebaju i moraju se mjesati
Kaze Mile Ronhil da nismo u Nato-u. OK!
Ima da rasture dodike i ostale pm
Folkestad je bio u stabu u Avianu kad su bombardirali Srbiju
A klinac a palac pa sve ostalo!