Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojedeno brate, pojedeno !
na policama Konzuma
KOLIKO OSOBA POZNAJETE IZ VASE OKOLINE KOJI IMAJU RAK.....NAPISITE BROJ
Cuj gdje je zavrsilo? Zavrislo u narodnih kuhinjama pa sirotinja dobila salmonelu. Sta se ibretite i pravite da ne znate. Samo upratite vijesti o trovanju hranom iz javne kuhinje i povezite malo sami ....jah gledaju a ne vide!
Ne moze to nama nista. Unproforci su se pitali od kakve smo mi japije kad onakve crnce one ikar konzerve obore za godinu dana a mi jos podrigujemo od njih iz rata , sta je onda malo piletine za nas.
Pa šteta je baciti. Imamo toliko džukaca po ulicama i ministarstvima.
cuj gdje...pa u nasim stomacima, po akcijskim cijenama...
GLASUJ SRCEM, JEDI \"ZDRAVO\" ETO ĐE SU :)
niko ne zna? znam ja, eno ih kod mrkve i ferhatovića, dobili za deseti dio cijene i tušit će nam ga sve dok opet ne izbije neka \"epidemija\" salmonele
Ih pojeli su to Bosnaci davno...
Evoga na pijacama inspekcija prodaje upola cjene
Roba je Konzumu ...u prodaji vec. Mozete kupiti ako zelite.
mlijeko i meso ne mogu biti zarazeni. meso i mlijeko mogu biti samo kontaminirani. zarazena mogu biti ziva bica. cijela veterinarska mreza u bih je, kao i u drugim sferama, jedna velika mafija. ured za veterinarstvo interesno drustvo nekoliko osoba. veterina u federaciji je u haosu, dok je u rs mnogo bolje stoji i stvari su bolje regulisane nego u federaciji gdje interesni klanovi razapinju struku.
Zavrsili kod nasih Cevabdzija i u nasim Restoranima...
čuj đe,hahaha u kobasicama brajlović ili nekog visočana,hahaha...bog ti jadan kako smo jadna zemlja,sve sami lopov do lopova,gore nego na divljem zapadu,tamo su barem bili oni maršali šo su i šerife i političare šorali a kod nas?
Ma ajde nije sada to toliko bitno, nije proslo svjeze meso...pa proslo je u pastetama i salamama, pecenici....ko da je to neki problem :)
@Klix.ba NESTALO nebrinite, sve ce to \"bosnjacka\" djeca u Sarajevskim vrticima probavit