Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bi pobjeci iz ove vukojebineeee, zali boze ljudi sto dadose zivote za ovuu zemlju..
80 KM jednosmjerna za Njemačku, jedva te čekaju stari guzovi da ih plakneš
sto pobjec pa ostavit ovim majmunima da uzivaju, to treba marisat i pljuvat...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Etničke razlike nisu spriječile domaće političare da se slože kako je najbolje mjesto za zaposlenje njihove djece državna služba etnicke razike su za sitnu raju.....oni zderu i locu zajedno......i smiju se nama ovcama
znam ja nas, yebo ti nas!
@ogledalce I dalje se trude da istim receptom sačuvaju vlast! Test inteligencije je u oktobru.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je turbo boljsevicki komunizam , ko zadnji ostane nek ugasi svjetlo
Narode da ne kazem *toko nema sikiracije.Sutra ce vas Klix vec po eti hraniti nekim kolektivnim iftarom krstom od bog zna kolko metara nekim jasenovcom srebrenicom izbornim zakonom.Kad ponestane para lako cemo na janjetinu da potpisemo MMFu.A vi bjezite sa vjekovnih ognjista i mrzite se medjusobno dovijeka.
Djes u Becu zavrsit fakultet i vratit se u Bosnu
Čemu suze i treba da vas guze😁
Samo da kažem, ko vas jebe i treba vam. Hvala i pozdrav.
Ko vam je kriv sto ste papci pa stalno glasate za ove koje kritikujete, a od rata naovamo, eve isti politicari, samo se rotiraju. Cinjenica jeste da su ova djeca politicara vani zavrsila fakultete, a ne u BIH neke privatne samo da dobiju diplomu, kao sto to radi vecina nasih studenata. Obi su mogli ostati da zive I rade u Becu, Milanu ili Londonu, I opet bi Im bilo dobro.
Nisu to oni izmislili pa jos Lagumdzija je imo stan 18 godina mu bilo a stan imo u Sarajevu. Studiro u americi. Stara je to skola komunisticka.
Hibridni komunisti koji su bili istaknuti komunisti jos prije 90tih godina upravljaju drzavom a nemaju znanje , jer nije isto Jugoslavija , gdje nije bilo strane zvake , i otvorena ekonomija i sve. Dok je njih , kako kazuju i sve druge eks komuisticke drzave , bez zakona i lustracije, nema nama bolje. Jedino cudo ove drzave jeste nasi privrednici koji su najveci izvoznici u najgoroj drzavi za poso od svih eks jugo drzava . To je stvarno cudo .
Bas sam se iznenadio da niko od njih nije zavrsio fax u BiH i da kasnije ne konobarise s univerzitetskom diplomom, ili u najboljem slucaju lomi ledja kod privatnika za 400-500 KM. Njihovi roditelji tvrde da je takvo stanje extra.
Nisu to oni izmislili pa jos Lagumdzija je imo stan 18 godina mu bilo a stan imo u Sarajevu. Studiro u americi. Stara je to skola komunisticka.
I ti nepismeni i retardirani puku se i dalje glođi...
a vi narode glupi sjeme vam j..m samo nastavite glasati za iste lopove, nekad sam mislio da je ovo sve prolazno da ce narod skontat neke stvari, sada kontam neka, nek vam bude jos gore kad ste toliki kreteni, stoko jedna............
Nije ovo sve 1000%, molim vas nek neko od top komentatora koji nije stranacki obojen pokrene inicijativu, da se preko komentara objavi ko je kome stela, i nakon datih informacija novinari ce imati materijala i prave adrese. Nek ovo obuhvati čitavu politiku i sve politicare od vrha do opcinskih vijecnika, direktore u drzavnim firmama, raznorazne agencije, policija, zdravstvo, opstine itd itd. Cilj je da se vidi u stvarnosti koliki je to javasluk. Dzava entiteti Brcko apsolutno sve 👍
sve po zakonu..zaradio NIkola od prodaje knjiga 800 000, po zakonu...
Pa samo pobrojite prezimena u elektroprenosu bih pa cete vidjeti koincidenciju
i sto je najgore, kad je nepotizam u pitanju tu su svi prijatelji. kako ne bi bilo ofirno, de ti meni kao bošnjak zaposli dijete a ja cu tebi, i sva tako u krug. a sirotinja nek čami na birou i pere hale po njemačkoj.