Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cool ljudino, ti kada bi otiso studirati vani, ti se vise nikada ne bi vratio doma. znas onu jevrejsku: dabogda imo pa nemo. a ovo za njemacku je tacno, ne placas skolu, studenstki dom je jeftin i uvijek mozes naci poso...
slusao sam emisiju i preporucujem je svima. superljudi rade svaka cast. sto se tice teme, aktuelno pitanje na koje postoji samo jedan odgovor, to je odlazak!!! nije da ne volim svoju drzavu, ali cini se da ni ona ne voli mene.
ne znam da li si slusao emisiju, ja jesam. dobro je obradjena tema. govorilo se vise o studentima koji napustaju svoje gradove. so e tice odlaska ja bi prvi otisao, zavrsio fax vani i vratio se. to je formua uspjeha u bih. ovdje ne postoji akademski kadar. oni ne zassluzuju da se tako zovu...
a sta cemo sa rajom koja ode u bijeli svijet, kada se poslije 4 ili 5 godna mucenja zvanog studirati u bih i svih frustracija u kontaktima sa bih akademskim kadrom odluce napustiti zemlju. sa mog fakulteta svi bolji diplomci su vec napustili zemlju. ili pak sa situacijkom da je u austriji i njemackoj za zehru skuplje studirati nego u sarajevu, i onda ta sarajevska diploma kvalitetno dobaci do bihaca. na zalost u bih vladaju amateri u svim porama zivota.