BiH
0

Gdje se gube talenti poslije srednje škole?

Klix.ba
'Gdje se gube talenti poslije srednje škole? Zašto se poslije studiranja ne vraćaju u svoj grad?' tema je večerašnje Lupe, emisije omladinskog programa Radija Federacije koju možete slušati svakog ponedjeljka od 17-19h.

Na 95,7 MHz i večeras vas očekuje dobra tema, zatim odličan skeč o ukidanju viznog režima u ex YU državama. Nakon govornog dijela možete se opustiti uz KOKTEL koji će vam i večeras biti pripremljen uz dosta različitih ali vrlo dobrih pjesama. KVIZ u kojem trebate što brže izgovoriti teške riječi može vam donijeti vrlo vrijednu nagradu. Nagrada je CD player, a ako ga želite, od 18.30-18.45h pozovite na telefone 033 455 171/2/3 su.

Zatim slijede specifične vijesti: "OZBILJNE" vijesti, aktuelne vijesti iz Lupinog ugla. Kako teče suđenje Miloševiću? Kakav je komentar psihologa na Miloševićevo stanje? Šta misli savez šovinista BiH 'Muškarac je tu da učini korak, a žena raskorak'?, Šta piše na mjestu gdje je nekad bio WORLD TRADE CENTER i još vijesti punih satire, ironije, sarkazma.

Marfijeve zakone o sexu možete slušati poslije vijesti, a tu je Lupomagija i Mobilna telefonija, prilozi koje možete slušati do 19h.