Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde što imamo dvjestotinjak nepotrebnih ministara koji troše desetine miliona godišnje, još ti ministri su uglavnom lokalni mafijaši. Entiteti, kantoni, dvjestotinjak ministara i 14 parlamenata troše stotine miliona € godišnje, taj novac bi bio od krucijalnog značaja za Bh ekonomiju, nauku, zdravstvo i sport a ide u džepove par hiljada nepotrebnih uhljeba.
hamo vidi im glava...
Sta Selim bulazni dvadeset godina je Berbice i njegovu skvadru milovo iako imaju vise djela nego Sekspir, ja morala i vanago
I pored svega toga za gradonačelnika se kandiduje direktor UKCa koji na konkursima zaposljava ubicu, pda nesposobnjakoviće, a kada se javnost pobuni on ponisti konkurs. Sad zamislite šta bi radio da je gradonačelnik i da ima šire ovlasti.
a sta Jasmin radi? cekamo presudu Europskog suda za ljudska prava o tome da li je oteo ili nije stan
ZIVIO NAMA NAS JASMIN
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ocekivati od ovakvih politicara.Govorimo o moralu ietici.Sta je o moralu i etici kod vecine gradjana?Oni biraju stranke iz koji se radjaju ovakvi politicari.
Znaci samo oko ovoga moze se par stotina ljudi uhapsit. Da krenemo o onima koji su im izdavali uvjerenja o nekaznjavanju i nevodenju postupka, bez kojih ne bi mogli ni za vozacki polagati, a kamoli da budu u nekom nivou vlasti.
Ovo smo mi krivi, nista nam vise nije sveto, fol religija a dopustili smo lopovima da nas lazu, vode, biramo ih upravo mi i tako stalno...to smo mi ublehe
Hrustanovic uhvatio zenu na kamari, pa pretuko yebaca, ko fol zirant, a vamo mu zenu servisiro redovito
U Bosni svega deficit sem korumpiranih političara i drzavnih sluzbenika.......nažalost!
Pa vidi tih lobanja, ko da su sve iz jedne ispali
ova vlada je svakako neustavna...nema ministra Hrvata i ustavni sud je donio odluku o njenoj neustavnosti
Hahaha ne razumijete se vi u politiku , lova i samo lova je interesantna. Sve ostalo a pogotovo narod , ako nisu izbori je nebitan. Bitna je diaspora ona donosi lovu , sa njima se sklapljaju prijateljstva i usluge.
ti me volis na svoj nacin
Ni stida ni srama fuj bagro vase zene i djeca se ponose s vama
A rekoše poslije Kukićeve vlasti u TK će krenuti med i mlijeko, pa u ovoj novoj vladi svi ministri imaju krivični dosije.
Zadnji je cas da ove likove posaljemo iza resetaka.
SELIM SE IZ TK, ZBOG NEEFIKASNOG PRAVOSUDJA, I ZBOG OVAKVIH KRIMINALACA.
Dje se selis matere ti?
kad pravosudje bude maksimalno neovisno onda treba dati ostavku kad se podigne optuznica. Ovako bi sustinski mogli preko pravosudja izbaciti politicke protinike iz utrke. Nije mi jasno sto je protiv Bijedica podignuta optuznca dva mjeseca prije izbora, a pazi sad - istraga trajala deset godina! Sto ga nisu smjestili u zatvor ako je kriv prije pet-sest-sedam godina???
protivnike