Centri civilnih inicijativa
0
Gdje ide novac od igara na sreću?
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i cicievci bi da se usrece - ne zanima njih gdje idu novci ni iz kojih drugih razloga osim onog starog pitanja svojstvenog zanatlijama najstarijeg zanata na svijetu - a gdje smo mi tu? da vam ja malo pomognem u odgovoru - na sigurnom su sve dok im vi ne uđete u trag.
MENI SE CINI DA TI ZELIS I OVDJE POKRENUTI RASPRAVU NA NACIONALNU TEMU. TI SI KONJ...... ETO ZBOG TAKVIH UVJEK CE BITI NEPRIJATELJSTVA U OVOJ ZEMLJI KONJU JEDAN.
Dobro novac tu su osjetljivi svi,ali koja je zastupljenost ZAPOSLENIH po narodima naravno u Lutriji BiH?Trebalo bi na svakom pedlju BiH u svim drzavnim institucijama da zastupljenost zaposlenih bude prema popisu iz 90-91.Kad je ono bio tačno ne znam. Zamolio bih CCI da pogleda i ovo ovo je lakše riješiti.