Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dušmane bole džamije i medrese i zato su ih rušili u prošlom ratu jer su jedna od garancija opstanka Bosne. Ova godišnjica ovakve jedne ustanove je jača od svih Miletovih policajaca i pušaka u Banja Luci danas.
rex-kroatorum do prije 100 godina moj pradjed je u punom toru svetosavskih koka pravio takve djikane kao sto si ti
SrpskaZastava DJIKANE, POGLEDAJ KOLKO NA PLANETI NEVJERNIKA PRELAZI NA CASNI ISLAM I NALAZI SMIRAJ DUSI. MA BJEZI IDI OPERI GUZICU.
RSrbija BOSNJACI PRIPADAJU ISLAMSKOJ VJERI, ATO TRAJE OKO 1500GOD. TI PRIPADAS SVETOSAVSKOJ SEKTI, ANJU PAMTI MOJ CUKUNDJED. PRAVOSLAVLJE JE DALEKO OD VAS. SVETOSAVCI SU GENOCIDASI, A PRAVOSLAVCI NE. DO SAD JE TO POGRESNO TUMACENO JER VAS STALNO POGRESNO UCE U SKOLI.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
40 godina skaču s MOsta u MO, a ono "tradicija" 400 i kusur. koji muljatori.
jel ovo slika evrope u 21 vijeku???...ako jest ....evropo neka ti je laka zemlja...
@SrbskaZastava Jest,kakva bi trebala biti? casne sestre?pa to je ones isto!
agresorska ostavština haha isto kao da židovi krenu slaviti hitlera dobrodošli u bih
Trebaju biti zahvali muslimani da nisu prosli kao bugarske i grcke poturice.
@CrnaAdministracija Pokušavali ste, 11 genocida izvršenih nad Bošnjacima i nije vam uspjelo. I dalje u Bosni najviše Bošnjaka muslimana.
@antibiotik hahahahah cak 11. Pa poture ako procis popise i austrije i turske vidices da ste vecina tek poslje genocida nad srbima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sretno bilo!!administracija duvajte mi kurrac
Slave okupatore koje su srušile državu Bosnu i onda se čudom čude kad ih ostali u nevjerici gledaju.
BHahahhahahahha i to je to ☝️🍻 ma gas je dzaba 👏
Uzas