Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hutba šejha hazreti Abdul-Kadira el-Gejlanija: "Zalogaj u stomaku gladnog bolji je od gradnje hiljadu džamija... bolji je od onog koji prekriva Kabu i zaodjene je velima.. i bolji je od onog koji se Allahu klanja.. i bolji je od onoga koji se britkom sabljom i mačem bori protiv kufra.. i bolji je od onoga koji čitavog života posti po vrelinama."
@gooUser1589224805 reče BOšnjo i pogleda hladno kako ga pokradoše Fikret i Fadil... Allah nek im sudi. Sudit će i bošnjačkom narodu jer ga nesposobni vode.
Kompletna SDA veceras ce da traze oprost i spas, ali nece im se nista primit jer narod nikada halalit nece.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Veceras cu zażelit da me budale zaobilaze u sirokom luku. Pomolit cu se za zdravlje, dusevni mir i snagu, da iz ove godine izadem jos jaca i pametnija i da uspijem u ciljevima koje sam sebi postavila. Da budem u mogucnosti pomogati drugima a da mi pomoc drugih nikad ne bude trebala.
@2390 Za to ti ne treba nikakva molitva, vec jednostavno budi to za sta se molis. Bog je dao ljudima slobodnu volju, a na vama je kako ce te je iskoristiti. Bogu se mozes samo moliti za oprost, a ne molitve upucivati kroz zahteve o zdravlju, sreci, uspehu.
@2390 I sexa puno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja godinama hranim gladne mace i cuke. Jeli se to računa?
Slika 4 svima treba kazne podijeliti radi ne nošenja maski
Vidi ove bez marame badesti....oj moja mila majko...to samo dođe u džamiju uoči 27 noći...
Nikada neću moći shvatiti ljude, a takva je većina vjernika u BiH, koji sebe smatraju vjernikom, pridržavaju se samo onih vjerskih propisa koji im odgovaraju, nadaju se nagradi i oprostu, a više misle, govore i rade zlo drugima, nego dobro!
Ja kak znam i iz prica poslanika da kad je saf nije popunjen da je namaz pogresan pogotovo za dzumu namaz jer se kaze gdje ima supljine tuj stane sejtan. U vrijeme poslanika a.s. je bilo svega i jos gore pa se opet nije niko u namazu razdvajao. Danas hodze i druava vode vjerom to ti je to
@aaa Šejtan ne ulazi u đamije 😊
@aaa ja koliko znam u prvom osnovne se prestalo pisati ili govoriti TUJ
Oprosta nema za ono sto uradis za to ces i odgovarati tako uvjek bilo i tako ce biti
mislim da bi bilo lijepo otici i na neki drugi namza ne samo na bajram namaz teravije i Dzuma, svaki dan po pet vakata a svaki dan svaka dzamija po pet puta bude prazna
Prelijepa Begova džamija, prelijepi svjetleći kandilji, predivni vodoskoci i šarenilo boja, svi elementi se sastaju u veličanju Allaha dž. š. Gospodara svih svjetova, lijepi mladići i prekrasne djevojke u krasnoj i mirisnoj vjeri islamu, divna naša Bosna i naša lijepa vjera!
,,tralala 123" kakve veze to ima sa onim sto se desavalo u katedrali.To je bila misa za zlocince a ovo molitva ko svaka druga u katedrali .Sarajevo je ovo mi pazimo jedne druge svi smo isti.A ono u Katedrali uz prisustvo par politicara nigdje veze sa vjerom i vjerskim obredom provokacija i velicanje necega sto je pobilo milijone ljudi.
Allahu Ekber
Cosovic-hajdarevic hoce li se kazniti imami bez maski? Sta mislis? 😂😂😂
Morate nauciti prvo kako se pravilno nosi maska
🙏☝️💚
Kako vam se da pisati komentare pune mržnje i netrpeljivosti i sarkazma ovu noć samo... zar se ne možete suzdržati, mislim na ove koji se barem smatraju za nekog ko je pripadnik Islama iako ne praktikuje religiju
Allahumme inneke 'afuvvun, tuhibbul- 'afwe fa'fu anni! ☝🏼❤