Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bio terorizam.
@Gargamel033 Odbranili smo se od vas najgorih okupatora
@Zanovijetalo Dobro. Ajd mogu prihvatiti to da je bioteroristicki cin (iako postoji rijec atentat cija definicija savrseno opisuje ovaj dogadjaj, al eto). Mogu to prihvatiti. De mi reci, na koji nacin bi se borio protiv (tada nezeljenog) okupatora? Podsjeticu te da nas je nas je omiljeni okupator ostavio bez fitilja u topovima da se ne mozemo braniti protiv A-U invazije.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Od tad nam sve nizbrdo krenuli, a Srbija ne prestaje da kidishe
I dan danas proskjačimo od okupatora EU
Kolko smo fini sve nam okupatori izgradili, što Turska što Austrugarska
Ako se borio i ubio okupatora ne kontam što bi bio teroristički čin, naši mnogi Bošnjaci su iselili u Tursku zbog austrougarskog terorizma, ljudi ne znaju istoriju laprdaju zato što je bio pravoslavac a u toj organizaciji je bilo i muslimana
Ne volim ni srbe ni austrougare, a još manje turke i hrvate, a na vrhu liste su sandžaklije. Pocrkali svi što nam ne daju mira
E jes nas i usrecio
Od svih okupatora u BiH, srbi su pobili najviše građana (opljačkali, zaklali, silovali, popalili i genocid napravili)
ne s eri hebo ti mater ...samo u drugom svjetskom je 700.000 srba civila ubijeno i to u jednom logoru...sa tim se nista ne moze porediti na ovim prostorima ....nazalost
@rubis 700.000? zanima me gdje se to obrazuješ
Terorista srpski.. Svi Srbi nisu genocidasi ali svi genocidasi su Srbi
branilac na procesu Dr. Rudolf Zistler doveo je u pitanje legitimnost aneksije bosne i hercegovine i time i legitimnost tužbe protiv atentatora. iste je večeri protjeran iz sarajeva. umro je u sarajevu 1960.
Terorista svakako a ovi što im je pampers đeneral eroj mogu ga braniti koliko hoće. Cilj je uvijek bio pripajanje Bosne Srbiji. Ni danas nema slobode za druge u Srbiji i okupiranom dijelu Bosne i Hercegovine.
Da smo slušali Gavrila i Mladu Bosnu plašili bi danas Gospodu po Beču. Nismo slušali i sad smo niko i ništa. Naši Studenti peru guzice starcima po Beču. Sluge uvjek bili i ostali.
Ubica-terorista
Gavrilo heroj!
Joj teksta, a pogotovo komentara. Sve sami pametnjakovici. Neko govori po bosanskoj istoriji, neko, po srpskoj, neko po Austo-Ungarskoj, a nijedna nije tacna. Jedina istinita stvar je ta, da je ovaj "cin" bio razlog za pokretanje I svjetskog rata, ali to je samo jedan od motiva, jer nijedna ogromna stvar, kao sto je rat, se ne radi samo zbog jednog motiva.
Ukratko TERORISTA !!!! Da nije bilo takve BUDALETINE danas bi BiH bila u sastavu Austrije...što znači bez Bakira,Dodika,Dragana SDA,HDZ,SNSD...danas bi nam Qrc bio premijer BiH i Austrije....
Svaka cast na iskrenosti...Klasicno razmisljanje Bosnjaka! Vama kao da je kolektivno lobotomijom neko odstranio rodoljublje i ponos iz mozga...Zato ste svakog okupatora docekali na paradama sa cvijecem, turcima i danas organizujete priredbe zbog 3 mosta koja su napravili zbog sebe a ne zbog vas, u austrougare se kunete jer su napravili puteve i pruge da mogu rudu da odvezu i prodaju...Bosnjook je danas zaista jadno biti!
@skywalker Sta su to ovi domoljubi napravili za narode u BiH osim sto su ih opljakali...ti mora da si neki stranacki bot ili uhljeb cim ti je dobro u ovakvoj drzavi ako,je uopce ima...ovi su iza sebe ostavili mostove zgrade a ovi tvoji jad ,bikedu i dugove koje ce vracati 10to koljeno!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Danas bi se zvali mlada republika srpska😂😂😂