Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel kemin mali presedavajuci Pitam zbog jarana sa difa
Upiši DiF, učlani se u NiP, ne moraš ga ni završit, već ćeš završit na nekoj funkciji 😉
Eh da je dinina olovka sa kamerom
Treba sram i stid da bude one koji su obećali Bogiću ono što ne mogu isporučiti. Kroz blato ga provlače da bi zadržali nepotistički sistem babinih sinova. Bruka.
Ma SDP je samo njega i kandidovao da dobiju na populizmu', jer su svakako oronula stranka. Tužno je što čovjeka koji je u godinama "vucaraju" po medijima.
Pa sve je cirkus sto ne bi i ovo bilo, pogotovo gradsko vijece u kojem sjedi neko poput stojnica
Lobirali su sa obje strane, reče on. To smo mi, to je naša stvarnost.
Ovaj bi zajedno sa 'KAKOM, kao Fadil N., u TEHIČKI MANDAT !!! E NEĆETE BANDO !!!
nije mi jasno kako su ovi postali papci a nekad su bili fini dobri posteni progledali i tako to? Njagori preletaci iz SDA pa onda SDA.
Ko ste ba vi da vam se Bogic predstavlja. Mi znamo sve o njemu dok o vama nemamo pojma, a klepate pare u gradskom i opstinskim vijecima
Sada sve dolazi na naplatu. Gubtnici naša stranka, a najveci gubitnik bice DK.
neki tamo anonimni jadovi hoce da im se gosp. Bogicevic ulizuje i objasnjava ko je i sta je. eto na sta je danasnje sarajevo spalo.
Da si pametan Bogićeviću pa da napustiš...
Četvorka ima 18 i sta je problem? Ko im je kriv sto ne vjeruju jedni drugima.. Kako mogu lako namjestit tender mtelu a ne mogu Bogicevica?
Dobro im je rekao frajer nisu ovi vijecnici nikakvi ideoloski borci, ako dolazi iz cetvorke ne mora znacit da ce glasat za Bogica
Cetvorka kao i svi do sada jedino sto zna je da se dobacuje.Oni pljuju SDA, SDA njima uzvraca, Esmeralda progledala otkako je clan NiP, Hose Armando je ostavio zbog SDA itd itd itd... S vremena na vrijeme se pojavi SDP da pokaze zubice i onda pobjegne u kucerak... Ovo je vrhunac politike u Bosni i nikada se nece promjeniti.
Srdjan Srdic heroj. Bori se protiv nepotizma. Nije dozvolio da Kemin mali bude sef Bogicevicu !