Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poziva li neko na otvaranje radnih mjesta?
Svi stanovnici RSrpske, Muslimani, Hrvati i Srbi neka ponosito slave dan Republike Srpske, dan kada smo se oduprli neprijateljima.
@korisnički nalog 8 9. Januar 1992. godine je počela borba protiv islamskih fundamentalista.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nemam ništa protiv, ali ovo mi liči na inat a iz inata se i govna jedu ... !?!
Hajmo napraviti rat zastava. :) BiH vs. RS zastave. Sve u "dobrom duhu" i sve na gladan stomak. :)
Šta je tebi nesretničke ali i svim ostalim u BiH ostalo nego da inadite, prkoseći svim i svačim tako i zastavama kako bi narod što više posvađali (kao volite vaš narod) a eto Hrvati i Muslimani vas mrze. Svi smo mi ista govna, svi smo mi iste budale i glupani kada vas u vrhu takve prikaze trpimo i rintačimo za svas, vi glumaatate patriote, GLUMITE jer živite ko bogovi. ŠTO SE SA ISTIM ŽAROM NE ANGAŽUJETE PA NE NAPRAVITE DRŽAVU ZA ČOVJEKA A NE NAPRAVILI STE GETA A U NJIMA TEŠKA SIROTINJA
E Bošnje lako se junacit preko Klixa. Trebali ste 93' napadat po Prijedoru a ne Varešu i Sutjesci.
Ja svake godine 18.11. ponosno istaknem zastavu Herceg Bosne na krov kuće Ako onaj taliban može staviti u G.Maocu islamsku, ja mogu i svoje svetinje.
Ne samo da nece ispostovati odluku suda nego ce cak i provocirati. Ovo je prvorazredna bahatost i ne postivanje insutitucija zakona. Da li ce neko odgovarati? Sumnjam.
Uskoro cemo vas sabljama sakatiti a zensku djecu nabijati na kolac
Mogao bi ti malo noge protegnuti do Jagomira, ima gore solidnih strucnjaka da ti pregledaju glovu.
Istaknite je na mog malog.
Uzmite zastave,namotajte ih KO jufku u sporet,isijecite na komade i napunite velikim nista i dajte gladnom narodu da SE najede
Djikani slave svetog arhidjikana.9-tog kolektivno iscopat ce se po tijelu i to 3 puta..pa na supu od korenja ta praznik je.
Otkud sad ovaj vapaj
ne smije niko nista nekome protiv njegove volje nametati.Zbog toga je i bilo rata.Uzajmno postivanje .Zar Federacija i Bakir nemaju drugih problema pa im smeta 9.januar???A Miletu to palo ko kec desetku,ja nekad mislim da oni telefoniraju jedni drugim i segaju se na nas racun
@RepublikaSrpska3 ipak lozi haha
@puJ-do a bogami i Bule su dobre imaju dobar supak),;;;Da vise jedne prcimo ja mislim da bi bilo bolje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel to vazi i za vanjski wc?
Govnanovicu, serem ti se na zastavu
jesam evo na kafe aparatu, haj bujrum