Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada postavite Bakirovu zaovu, ženu ste mu već ubacili, piz.a vam materina lopovska!
Na čemu si ti kralju? Gluho i daleko bilo...
Pa i Gavrankapetanović je SDA govno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
gledaj picke krmece satro strucnjaka medicinske struke ,da mu ne bi Alje i SDA ,danas bi zivio ko zadnja fukara ko sto i jeste bio i ostao.
Pa dobro ovaj gospodin je stvarno skolovan..ali sta njih ustvari i ima koji su u ratu dobili diplome i koji su postavljeni na neke funkcije od strane SDa i Alije...
sarajlija ti izgleda nemas veze sa sarajevom, ili si dosao sa puteva divljih svinja i medvjeda, pa ne znas kakav je covjek strucnjak i koliko je ''satro'' obrazovan, procitaj covjekovu biografiju, procitaj koliko je covjek u ratu toga uradio, koliko je pomogao, vrati se odakle si dosao i ne pricaj gluposti, bar ne ovako javno da se ne provaljujes. Svaki uspjesan Bosnjak (sto ovaj covjek neupitno jeste) je produkt SDA ? Bas hvalis stranku koju bi da napadnes. Zadnja fukara? Doktor medicine, a musliman, u onakvom komunistickom sistemu ? Zadnja fukara bio i ostao doktor medicine ? Fukaro vrati se odakle si i dosao i ne pricaj gluposti vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAFIZE, GORIT ĆEŠ U DŽEHENEMU! toliko si zla napravio da će i unuci tvoji osjećati posljedice... kako te nije Boga strah HAFIZE?
pa da, ti si Bakirova škola, zaboravio sam...
sta ce ovo biti
zna se da je gavrankap.da kazem begovsko prezime ,to sto su imali kule to nije nikakvomjerilo ,ovo danas sto ima,ima jos begovica ali su daleko ispod gavrana.
aljini ratni mediji i kvazi mediji su u mnogome potpomogli da se u toku rata ovaj covjek dize u nebeske visine ,kao da je on jedini ,bio ipomagoa ljudima , sta je sa dingospom moketom zizdarevicem vrhunskih neurhirurgom koji je mozda cak i vise ,sigurno vise dao od sebe u ratu nego gavrankapetanovic ,jer covjek nije imao politicku i medijsu pozadinu kao faris.g.Ne samo moke ima tu jos mnogo vrhunskih strucnjaka koji su sebe dali i zrvovali u ratu da spasavju zivote ,a te ljude dana malo ili nikako ne spominje a koji su magovi u svojim porfesijema.
100% samo se slikao dok su drugi operisali!!!
rastavio se lopov od zene i ostavio dvoje djece a ozenio jednu drolju moju komsinicu kako ga nije stid sada ta vozi mercedesa sad se folira kad dodze u mahalu neda gledati u sebe sve pare od postenog naroda nije zaradio posteno neka su ga skinuli
Pa covjeka su snimili tj.glavnu sestru sa klinickog kako uzima mito i oboje nagradjeni tako da ocekujemo sljedecu nagradu!!!
Iskusni lopov.
zavom je pravo mog radnog kolge gavrakapetanovca onje velk stucnjak imen je asisitiro konekih aperacija
Sjasi Murta, da uzjase Kurta
Šta se radujete svi!?Osta sad jadan čovjek bez posla...
DA RAZJASNIM FARIS JE SMJENJEN ZATO STO SU GLUPANI SMJENILI UPRAVNI ODBOR KOJI JE POSTAVIO SDP LJUDI SU SE ZALILI NA TU ODLUKU DOBILI IH NA SUDU,SUD NALOZIO VLADI DA VRATI UPRAVNI ODBOR ONI GA U JEDNOJ SJEDNICI VLADE VRATILI I OPET GA SMJENILI ISMIJAVAJUCI ODLUKU SUDA NA TAJ NACIN,ZATO JE ZA POSLJEDICU TOGA PONOVNO OTVORILO PRAVNI PROSTOR SDP SMJENJENOM UPRAVNOM ODBORU DA IH BLAMIRA JER SE NE SMJENJUJE UPRAVNI ODBOR ZBOG LOSEG POSLOVANJA NEGO DIREKTOR TJ.FARIS. SADA SU SMJENILI FARISA DA BI SE ZADOVOLJILA TA FORMA ALI DA BI OSTAO RADELJAS SA UPRAVNIM KRIMINALNIM UPRAVNIM ODBOROM NA CELU. U SUSTINI BRIGA NJIH ZA FIRMU I ZA IZVJESTAJ IMAJU ONI NOVIH FARISA I GORIH OD NJEGA. SAMA CINJENICA DA JE SDA STRANKA COVJEKA KOJI SE POKAZO KAO PROVJERENO KATASTROFALAN I KRIMINALAN MENADZER NAGRADILA TAKVOM POZICIJOM NA KOJOJ BI MOGAO UGROZITI ZDRAV.OSIGURANJE CIJELOM GRADU I PLATE SVIM ZDRAV.RADNICIMA GOVORI PUNO O NIVOU BEZOBRAZLUKA.
Gavrankapetanovic koji je upropastio KCUS napokon odlazi... Od kojeg li ce politicara sada zena doci na ovu poziciju...
koja Ironija jedan lopov Lokmic makne drugog lopova da bi na njegovo mjesto postavio treceg lopova sad ce Radeljas da dodje na Farukovo mjesto..ne zalim ga zalim samo nas ovo malo poreznih obveznika s cijim se parama oni svi igraju
To Fare, pokrao si Zavod, sad me samo interesuje gdje ce te uvaliti pa da nastavis krasti...
Ova vlada KS se samo bavi kadrovskom politikom, de uradite nesto konkretno sto ce otvoriti nova radna mjesta a ne samo da smjenjujete i postavljate.