Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slobodan milosevic je svijetu 1995 prodao pricu kako "mir nema alternativu" od tada se svako malo netko uhvati za ovu floskulu kako nesto nema alternativu :) nije mi jasno zasto ljudi stalno ponavljaju ovu glupost...:))))))))))
CITAT: "Budući da je Slovačka prošla isti put prema EU kao i BiH".... ?!?Ovaj il' je p'jan ili konzumira DROGA (Portorož) proizvode. CITAT: "Gašparovič se slaže da BiH nema alternativu ulasku u Evropsku uniju." Šablonska šuplja koja se priča i dan danas šupljira a skoro sve države "nove" članice (10+2+1 "komad") koje su popušile tu istu priču i ušle u EU danas imaju tvrdi euROPSKI felacio. BiH treba da se privredno "razigra" koliko god je moguće više sa svim državama na svijetu, a euROPSKU uniju ostaviti da "uživa" u svom euROPSKOM "mazohizmu".
Do nas je kada cemo u EU, tj. kada uklonimo ove sto nam blokiraju sve u drzavi, mozda se nesto mogne i uraditi po tom pitanju.
Naravno, SDA, Tihoc i Izetbegovic su nam unistili sve sanse i za nadu ulaska u EU, sve unistise, evo GRAS, pa Opcu bolnicu, pa hoce sad i Klinicki kako im niko ne moze stati u kraj ???
Sve dok su nam foteljaši i opstruatri na vlasti i dok se išta pitaju, nema nama napretka i perspektive..