Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da će ugasiti one koji ih mogu otkriti i uhapsiti. Trebaće još respiratora,
@Zanovijetalo šta znači riječ "ruiniranje"
@Zanovijetalo treba napraviti od ove zemlje raj za kriminalce i mafijase i ukinuti tu policiju. i davati drzavljanstva narko bossovima i ostalim mafijasima i ocuvati natalitet na taj nacin
Ma gasi je, gasi i nas, ionako nizasta nismo...lopovi, citaj lideri vodecih politickih stranaka, njihove supruge i njihovi poslusnici, citaj kerovi kradu pare na sirotinjskoj muci i to na najvaznoj stvari, a to su lijekovi i medicinska pomagala...kako jedan SDA ker koji je ucestvovao direktno u kradji, moze sad da vozi Jaguara, a racuni mu blokirani? Kako sekretar te iste stranke, sem te funkcije nema drugi posao ima kucu na Grbavici od 2 miliona i ergelu sa konjima na Sedreniku?
i tako nisu imali nikakvih rezultata..ali gradjnai samo moraju preuzeti tu odgovornost jer se radi o parama od zajednickog interesa...svako ko moze mora pratiti i dokumentovati put novca, doce vrijeme kada ce biti potrebna sva ta dokumentacija
dva lopova se dogovorila hahahahah
Predlazem kliksu da pronadze neki tekst upucen od strane SDA kad je bila opozicija SDP-u a SDP na vlasti. Sve isto: Dok su u opoziciji(bilo koja stranka) puna usta postenja,kad dodzu navlast sve u pet grama.
I da je vlada upravu,poslije 10 miliona datih za respiratore a za kulturu planirali samo 350 000 KM(po navodima platforme za progres),kako im vjerovati. Ako ima Zakon o finanssiskoj policiji(kao lex specijalis),pravno nista nesmeta da ostanu ovlastenja i u poreskom zakonu kao (legi generali).Po mom razumjevanju stvari nesta muljaju.
Pa da postojećoj garnituri vlasti ne odgovaraju istrage finansijskih malverzacija i koruptivnih djela. Zato treba česta promjena vlasti jer kad se jedni ustoliče i u kriminal ogriznu onda se sve radi da se kriminal zataška i spriječe istrage. Ako treba ukiniti će i policiju i tužilaštvo i sud.
šta vrijedi i što trenutno postoji kad se ne realizuju njihovi pregledi. Da li je iko kažnjen ili vratio ukradeno?!
da je tuzilastvo radilo po izvjestajima finansijske policije,SDA,HDZ BOTOVI BO ODAVNO BILI U ZATVORU..ovako cekajte sad otvorene pljacke,cim ih ugase..to im je cilj..
Umjesto da se bave svojom Federacijom i brdom problema koje tamo imaju, Muje mjauču i krevelje se o Danu Republike Srpske s kojim nemaju nikakve veze niti se bilo šta pitaju u Srpskoj. Muje su ekstremni debili bez mozga
@srecan29rodjendan kad si već VeleSrbin, zašto ti je zelena boja profila? To je SDA boja. Kad si VeleSrbin, nosi crvenu boju kao Bulevar.
Šta će nam to, situacija ovdje je čista kao suza. Pare nisu problem, para nema.