Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva crna 2100. godina, ja vam garantujem da do 2030. ovdje neće bit ni 2 miliona ljudi.
Narod u ovoj drzavi je postao toliko egoistican da ga zabole du*e i za vlastitom djecom a kamo li o tamo nekom njegovom unucetu...bitno je da oni imaju svojoj djeci markicu za kafu,a to sto djeca nemaju posla,radni staz,porodicu niti ikakav izgled za neku buducnost manje vazno,bitno da oni g*zicu ne moraju dici da bi otisli na izbore,proteste....pa nek ide sve u 3 lijepe....Kazu nemaju za koga glastai a najbrojiniji dio populacije su penzioneri,pa koji klinac glasata za nacionaliste kad zbog njih rovite po kontenerima a postoji i stranka penzionera,zatim postoje nove stranke sa mladim ljudima ...50% ako ne i vise BiH je ne naseljeno a mi se i dalje borimo za teritorij PRAZAN,Politicari vise vole da su im djeca dijaspora neg da ovu drzavu dovedu u red.
Ako se moze toliko glasova krivotvoriti to je onda nevidzena diktatura .
Da imam bilo kakvu priliku sutra bih prvi otišao, okrenuo se ne bih.
Koliko je zaista politicko/nacionalno ludilo da se i dalje drze svojih ludosti cak i ako to znaci skori nestanak tih istih naroda iz tih istih drzava u kojima oni sretno vladaju uz pomoc nacionalnih podjela....
Ovo je jednostavno nisu ti Politicari potekli od Marsovaca vec od nas, nama je uvijek neko drugi kriv ili je na nacionalnoj ili nekoj drugoj osnovi. Treba staviti prst na celo i zapitati se, odgovor je jednostavan znaci mi smo ovdje iskvareni maskimalno samo niko nema snage da sam sebi prizna
HAHAHA A VI MISLITE NA OVAJ NACIN BITI DO 2100 U FOTEJAMA
Slabo se guzi
Pa već je postala :)))). U našem parlamentu sjedi sve duh do duha. Tužno, ali istinito. Poisovjetili su i narod sa sobom.
Glupi narod glasa za jedne te iste sve na nacionalnom fonu, dok svi polako nestajemo