Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo će dati pitanja kumovima, kumama, jaranima, švalerkama... a onda snimati.
S videokamerama ili bez njih, u normalnoj državi nam ne bi kanton vodili ublehaši s diplomama iz Travnika i Kiseljaka. Prvo svoje redove pročešljajte.
@bosnajejedina Možda I ima diploma iz Travnika, ali nije normalno da na ovakva mjesta postavljate klince bez ijednog dana iskustva… Sve što zna, pročitao je iz nekih skripti..ili su mu rekli da to nije neki zahtijevan posao, samo viči: jes, jes..
Fensi populisticka vlada koja se bavi sporednim stvarima a ne krucijalno bitnim za koje su placeni debelo
Gdje to ima da javne osobe imaju zastitu ličnih podataka, normalno je da im se uzme cijela anamneza i DNK i sve da bi se od njih zaštili građani.
fake agent :D
ahahhah
Diploma iz Travnika? Bjezi ba ubleho
Sad će se i zakon o zaštiti podataka koristiti kako kome bude odgovaralo, poput vitalnog nacionalnog interesa.
obrij ga
Ublehaška vlada
lako je cenzurisati takve stvari, ne lazi garibe
Ko je ovaj anonimus?
Kad smanjite broj poena koji nosi intervju u ukupnom zbiru, možda vam i povjeujem. Ovako, diploma Harvarda i iskustvo imaju manju težinu od intervjua
Deen
mrsko mi citati tekst ali taj k..ac zastita licnih podataka nas najvise i jbe pa nema snimanja intervjua nema snimanja koruptivnih radnji jer mozes odgovarati ako koga snimas bez sudskog naloga nema revizije diploma itd. ali zna se ko kroji zakone i zasto je sve u kcu
Iznadjite nacin kakoda sprijecite geografe, pedagoge, vaspitace i druge da rade u policiji, kako da sprijecite da neko sa fakultetom u struci mijenja "nastavnika" u prosveti dok ovaj ine da se doskoluje u Travnik, iznadjite nacin da se konkursne procedure "razvlace" u nedogled dok se jaci kandidati ne rasporede, nadjite nacin kako da sprijecite clanove komisija u skolama da javno favorizuju svog kandidata...
Pa ne treba video intervju nisu kandidati problem nego treba suzbiti korupciji prilikom odabira ljudi. Treba moralna promjena kod ljudi koji biraju. Tj da zaista po postenom kriteriju se primaju ljudi.