Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj isti dan JNA je otela predsjednika države (Alija Izetbegović), a već sedmicama su JNA tenkovi i topovi granatirali Sarajevo, ali i druge gradove i pobili već mnoge civile... I ko još nakon toga može da kaže kako je JNA u trenutnku kad se desila Dobrovoljačka bila neutralna? Jedino poklonici RS - genocidne tvorevine. Na žalost, sudeći prema komentarima, izgleda da je i zapadna Hercegovina ušla u sastav RS.
Mamu vam izdajnicku, ovdje se moze komentarisati a na clanku o sudjenju karadzicu ne. Bando jedna skrivena.
@arhiva Nešto ti je arhiva ubuđala, u nju vjeruju budale poput tebe. Ode Ganić u Beograd.
Jedan državni udar ne bi bio loš na Dan Nezavisnosti.
Ja sto su se nalozili ovi vlahenderi. Svi demokrati. A ti sarajevo-X. com zovi se od sad pale- x.com. Kad je pisati gluposti o Ganicu i Bosni onda pustite a kad Karadjicu pocinje danas sudjenje vi zatvarate chat. Svaka cast. Sretan dan nezavisnosti. P.S. Samo nerazumijem zasto danas meni je svaki dan dan nezavisnosti.
@AKADEMIK pravi i svim ostalim patriotama nase bosne i hercegovine SRETAN RODJENDAN NEZAVISNE NASE JEDNE I JEDINE BOSNE I HERCEGOVINE DOMOVINE SVIH NJENIH GRADJANA! OTVORITE OCI BOSNOHERCEGOVCI USTAV 1992-E BiH-e NA FUKCIJI I SIKTER NEPRIJATELJIMA BiH-E I IZDAJICAMA!
DVIJE GLAVE SU ZA SAD PALE BOLJE RECENO DVIJE OSOBE SU SIGURNO UBIJENE PRIJE TRI DANA, JEDNA ZENA NADJENA MRTVA U WC-U KOJA JE RADILA U IDDEEII CENTAR ZA DOKUMENACIJU I JEDAN COVIJEK KOME JE LES NADJEN U MILJACKI A OBDUKCIJE NIJE BILO? STA TO POLICIJA KRIJE i ZNA??? LAP TOP GLAVNOG TUZIOCA BiH6E JE UKRADN PRIJE PET DANA KO I NAJVAZNIJA DOKUMENTA DAN KAD JE BARASANIN BIO U HAGU??? ZNACI DA POLICIJA, SIPA(SRBI U SIPI), ANA TRISIC BABIC i POJEDINE DOMACE IZDAJICE IMAJU LICNU ODGOVORNST! SRBIJA JE GORA DANAS NEGO ONA MILOSEVICEVA, DOBRO SU VAS POJEDINI UPOZORAVALI MJESECIMA!!!!!!!! UNISTIT SRBIJU PRAVDOM!!!!! TRAZIT HAPSENJE GLAVNIH KREATORA I ORGANIZATORA ETNICKIH CISCENJA I GENOCIDA BOSNJAKA, HRVATA i JEVREJA U SRBIJI I GENOCIDNOJ TVOREVINI! SRBI HOCE SVAKM SILOM STVORIT KRALJEVINU SRBIJU! TREBA TUZIT TAKODJE SAVEZNIKE SRBIJE KOJI SU VISE NEGO UMJESANI U SVE STO JE SRBIJA UCINILA KO ETNICKO CISCENJE ? GENOCID? SILOVNJE ITD, FRANCUSKA, ENGLESKA,RUSIJA, GRCKA, RUMUNIJA ITD...
Kazu da karazdic najvise pjevusi pjesmu: supak mi je ko Hirosima.
samo se vi tjesite sa tim vasim bolesnim idejama o 22%....SIPA i sud Bosne i Hercegovine vam svaki dan dokazuje o moci drzave hapseci vas genocidase sirom BiH...... A OVDJE SE VIDI KO STE I STA STE VI http://www.youtube.com/watch?v=iHjo9MrD57o&feature=PlayList&p=F6754A723911A0EA&playnext=1&playnext_from=PL&index=114
@Cobra POTPISUJEM kralju, odlično ;)
@Ratko A ti jarane ne pereš GUZlCU i s time se HVALIŠ????!! Stvarno si jadan pajdane, kontaš?! Ne kontaš?! Eh, čudilo bi me i da kontaš. A kupaš li se ti ikad Ratko-SMRD0GUZE?? Pereš li i GUZlCU kad se kupaš, ili se samo PLAHNEŠ mlakom vodom?! ;) :D Eh, ubuduće kad budeš kenjo, najprije otari šupčinu papirom, pa ga poslije operi vodom da ne smrdiš baš toliko.... ;)
porucuju da vam .j.e.b.e.m.o mamu genocidnu
Srbijica NEMA PRAVO istraživati i osuđivati strane državljane koji su pod ingirencijom Bosne i Hercegovine, jer su ratna dejstva bila na teritoriji Bosne i Hercegovine, a ne Smrdije. Srbija nije podnijela zvaničnu dokumentaciju državi Bosni i Hercegovini o eventualnoj umiješanosti Ejupa Ganića u ratne zločine, nego je išla \"na foru\", pa čim je primljena u Interpol, odmah je počela zloupotrebljavati ovu međunarodnu instituciju kako bi na kukavički način nastavila GENOCID koji je započela 1991. godine, preko Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, pa sve do Republike Vojvodine i Republike Kosovo. Bosna i Hercegovina treba podići INTERPOLOVE potjernice za sve važnije zvaničnike Srbije, od Vuka Jeremića, predsjednika Tadića i ostalih genocidaša, tako da ne mogu biti mirni nigdje u svijetu.
mojne da si goveedo ljakse,mislim ponasaj se normalnije brdjanine
Malo zakuhavanja tek toliko da se zna ko je s kim i protiv koga,,,,