"Za njih su branioci BiH zločinci"
0
Ganić: Hapšenja su terorizam Srbije prema građanima BiH
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOOM ... za tebe jedan DOOM DOOM metak iz Dobrovoljacke ... struhni cetalju ...
Srbiji je u genima da bude, ne poražena, nego poražavana... ccc
Ganicu sto se sada javljas! nisi bio u satnju reci hvalča ni Saneli i Harisu koji sui te oslobodili iz zatvora. Nisi bio u stanju marku poslati cika Jovi, a sada se fol brines za Bosance i Hecegovce. Hajde ti sa svojom kcerom pametuj u Pazar, a na pusti vise na miru.
Ostalo je nejasno kako dodje u posjed Vile u Kralja Tomislava...ratni zlocinac nije sigurno ali jeste ratni profiter.....
@doom Srbe na vrbe..
SRBE NA VRBE.
vidi mu gloooove
Ganiću raspisi i ti potjernice za sve Srbe koji ti oadnu na pamet. PA nek i njih ganjaju.
Hapšenja su terorizam Srbije prema građanima BiH -kaze Ganic. Sve sto je radi i sve sto je radila Srbija jeste terorizam na gradjane BiH. Da pocnem od ucenja lazne istorije posliej 2 svijestkog rata sto ja znam, preo ratova i genocida, protjerivanaj osanaca zadnjih 150 godina pa o danas. Srbija jedino zna izdizati svoj nacizam i gaziti po drugima i drugim zemljama u okruzenju a radi sirenja svoje teriorije. Dabog da se Srbija prolovila kao sto joj je bio cilj da druge unisti, trea sama da okusi kasu koju je drugima radila.
treba emini sise ugradit da ne hoda okolo bez sisa
do rata se ovo govno izjasnjavalo ko srbin,pa mrs u srbiju onda,domogo se kuce u kralja tomislava guzovace i ima svemirsku kapiju poserem mu se na nju.pobit stoku a racun za metak poslat familiji .
Pa kako Ganicu mozes tako o svojoj patriji? Ti si njihov tamo, ti si Srbijanac, kako mozes tako protiv SVOJe drzave????
Bravo za Jovu - ci jenator.ba
Budi ti patriota u svom Sandžaku a ne uči mene patriotizmu. Glavni ste glumci u svim crnim hronikama u Sarajevu. A ovaj vaš zemljak je klepio kuću za cca 4.000 certifikata.
Cestitke Ganicu za ovu izjavu. Mada je ovo trebalo biti receno prilikom Tadiceve posjete BiH kad je stavio Divljaka i Mladica u isti kos, al bitno je da su oni nasi isli da se slikaju sa njim (Dino Merlin i sl)!
NE TREBAJU SRBI DA NAS NAPADAJU, MI CEMO SE SAMI POBITI !
Ma pusti carsiju bolan, vi srbi ste GENOCIDNI u tom je sav fazon! Dok zivis tako ce te zvati u cijelom svijetu, ali nije ni tu kraj vec i one sto dolaze poslije tebe tako ce zvati, generacija za generacijom. Jadno jelde! Hehehe...