Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Galija koji je prodao krivajino zemljiste na moru za ispod 1 million i koje je prodato odmah nakon toga za 20 miliona.. kosti ti se zametnule..
E moj Galijasevicu, u Beogradu hoce da uklone ulicu Zenicka a ti u Zenici nisi u stanju preimenovati ulicu Srpska Mahala u ulicu Zrtava prijedorskog genocida. Toliko o odlucnosti. S druge strane posto su Srbi najavili uklanjanje Sarajevske ulice u Beogradu mi trebamo jos jednom proci sve ulice i vidjeti ako ima negdje Srba u nazivima ulica u Sarajevu da se to preimenuje. Ne mozemo dozvoliti da se Goranu Vesicu i Aleksandru Vucicu ne revansiramo za ulice
Prodao bi on i nanone kosti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA duduk Galijašević kaže: "Ne mogu otići na more bez negativnog testa ili 14 dana izolacije.". Možeš duduče, Neum je dio BiH a bila bi i Sutorina da SDA 2015. nije odbila podržati rezoluciju o Sutorini !
@BosniacumLilium covjek ima kucu u vodicama
Kakav neum. Radije bih kuci ostao nego tamo da idem
Zemljiste je bilo dogovoreno za prodaju od 2.2 milijuna maraka a prodano za 950,000. Kojih 20 milijuna????🤣🤣🤣
Najbolja bi bila inicijativa da svi sa BH pasosem prestanu kupovati proizvode iz Hrvatske. Barem dok se ne promijeni stav za BH pasos na granici sa HR.
Nemam pojma ko je lik i iz koje stranke je ali samo mogu reci: svaka cast!!!!!
"i glupi će skontati" 74 redak po Iliji,vidiš da i kreteni ponekad nešto skontaju.Dok je života ima i nade.Aleluja.
Hajde ne seri Galy...izbori idu patriotizam se pojacao...
de ba papak , ne prosipaj suplje .. nemoj bit zeljko komsic
U ćuzu ćeš ti.
Galija ti bi malo na remo?E ne može žao mi je,više sreće nekad tko zna kad
SAT SE OVAJ KRIMINALAC JAVLJA.SVU PRIVREDU POVALIO.GROBAR KRIVAJE
šta ovaj glumi
Prodao sve sto je vrijedilo u Ze Do kantonu i sad se nasao pricat..poklopi se smradu jedan i suti...
gledaj varalice, ima u sarajevu kucu i stan, na moru kucu sinovima stanove i auta kupio, u zenici stanovi. da ne jede ne bi mogao to sve da ustedi
A zao mu dati 200KM za test.
Samo EU građani imaju druga pravila. Pa gospodine Galijaševiću zar niste nikad putovali u EU, sletiš u Parizu a na izlazu stoje dva reda, jedan za EU građane i drugi za ne EU građane. Lako je otići na more ako si EU građanin.
Vala ti galijaševiću se javljaš kada prodajete zemljišta države Bosne i Hercegovine Sram te bilo,ima puno ljudi koji pričaju o vama,zato budite dobri da ne biste pali na izborima.
Bolan brini se o tome kako su pokrali 10 milki eura na respiratorima i kako je ministar sigurnosti sudjelovao u ratnim zlocinima, a ne pametuj o drugim drzavama, gledaj sebe papcino