Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odškolovali ste 15 generacija kadeta po 50-100 novih službenika, po svakom ste platili 50.000-100.000 KM a onda ih šutnete negdje skroz suprotno njihovom mjestu stanovanja, nema napredovanja, strah i trepet od starijih korumpiranih kolega(čast pojedincima) i onda nakon kratkog vremena "pobjegnu" u drugu policijsku instituciju! Vi uložili novac i resurse, smišljeno!? Zato ne kukajte i odradite posao kako treba, pružite uslove djeci-kadetima i neće biti problema.
Za ovu situaciju snosi dodik i njegov pijun covic 100% krivicu. Oni vazda blokiraju povecanje budeta! Ne dozvoljavaju povecat broj pripadnika . Ista situacija i u SIPA, gdje je samo 65% popunjeno, drzavno tuzilastvo, koje nije ni 50% popunjeno, itd Ovo je sve plan Srbije, po memorandumu 2.
Glavni cilj fasista iz snsd i hdz da po naredbama vucica ruse sve dobro i sve drzavne i entiteske ustanove. Cilj je krajnje novi genocid.
to je dogovor SDA UZP i cetnika dok nema zakona mit iz kine rusiije i islamskoga svijeta stize !!
Neka se malo strpe, vlada trenutno radi na prioritetima a to su novi vozni park i asvaltiranje prilaznih puteva na Poljinama.
Sramotno je i to što na dobro plaćene misije šaljete ljude po parametrima koji nemaju veze sa predispozicijama i kvaltetom, što na tim istim konkursima primate momke sa sumnjivom da nekažem problematičnom historijom, nespremnim, nepismenim, nezainteresovnim, nesposobinim koji postanu još veće kabadahije kad postanu policijski službenici ... tako da...