Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo dise punim plucima sa novim gradonacelnikom Skakom, zicara, ciscenje korita miljace, organizacija kulturnih manifestacija, cuvanje historije.. su samo neke od aktivnosti kojima se ovaj mladi gospodin bavi, u ovako kratkom vremenu koliko je gradonacelnik. Sta cemo onda ocekivati na kraju mandata. Svaka cast za rad.
Skaka diže rejting i marketing u eter kada je Sarajevo u pitanju, grad je povratio historiju, miris i izgled. Abdulah je lijek ranjenom Sarajevu koje krvari od 1995.godine i zahvalni trebamo biti što imamo gradonačelnika kakav i jeste te njegov tim koji se bori i zalaže za naše bolje sutra.
Baš nesretan neki grad ovo Sarajevo.
Nije grad nesretan nego su ovi seljaci sto su dosli ucinili ga nesretnim. Oni su trebali gradu da se prilagode, a ne grad njima.To je problem.
Ma ovo je sve bezveze, sutra imate pravu stvar u BKC-u u Sarajevu! Projekcija filma o "gradžanskom" tipu "Alija, poslednji bedem islama"!
nekad možda grad istorijskih, multinacionalnih vrijednosti, sada grad interesdžija, lažnih proroka i vjernika, lopova, smutljivaca, ološa svih boja i rasa .. jednu partiju ste zamjenili drugom, jednog vodju drugim, ideju za Boga, a sve zbog gramzivosti i nezasitosti .. a to uvijek bude kažnjeno, prije ili kasnije
@dis3 .. uživaj još malo u toj svojoj "ljubavi" .. vaše vrijeme je prošlo
historijskih*
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Joj kako sam opusten vi nikad necete biti vako HAHA
Ja ovih muslimana, ne izlaze iz vjećnice
susret civilizacija..kako je to blijedo
...ne postoji sarajevo...taj grad je postojao do 1992...danas je to muslimanski dzelalabad fekalistan.....uspjesan u gradnji dzamija i naseljavanju arapa i pujda lutalica
@TuSamJa A ti bi dao guze ga malo dodjes u Sarajevo 😀😀😜😜
@ser_oliver ....pojest ce te pujdo u nekoj mracnoj fekalistanskoj ulici....:)...glodjat ce ti kosti kao onih ubijenih srba sto se bacili na smetljiste pujdama....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)