Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa neće se slikati sa Asimom i Fadilom
Nisu ni ovi nista bolji od Asima i Fadila, ustvari jesu bolje prikrivaju svoje ilegalne radnje
Hahahahahahahahha daj ba diplomatic - jel ti vjerujes u taj bullshit? Sad su Bosnjaci ugrozeni i od drugih Bosnjaka? Joj da nije smjesno bilo bi jos jadnije nego sto jeste
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tema je kako odbraniti diplomu Elmedina Konakovica
a lidera u p.m. u sto p.m
vidi dine ko Horoz.
Evi konkretne borbe po mom razumjevanju u 2022 god.Oko 27.000 000,00 budzet ministarstva za boracka pitanja:Ukinuli jednokratnu pomoc za ogrev borcima,pomoc u namirnicama,a za pomoc u lijecenju moras biti neprekidno prijavljen 10 godina da bi lmo pravi na jednokratnu pomoc.To SDA nije radila.Zato borci,razmislite kad budete glasali.
sda na aparatima
Tri muflona uz Escobara.
Pocetnicka greska... Sjede i slikaju se sa covjekom koji igra za Covica i navalio svim silama da mijenja Izborninzakon u korist HDZ....
Nije da podržavam SDA, ali za one koji ne žive u Kantonu Sarajevo ovo su teške ublehe
Konakovic se napuhao ko horoz!
A "lidera", u finu materinu!!!
BUDUCI VLADARI BIH PAPA SDA SNSD HDZ CAOO
Sastao se sa uhljupima koji ništa ne rade
Trojka , Eskobar , Magazinović i slični znaju dobro ko je opljačkao BiH ali neće ili ne smiju bilo šta da konkretno poduzmu ,, rezultat nula . Svi oni xu , uglavnom , sami sebi odreduli granice do kojih smiju laprdati , preko toga ne smiju , jer bi mogli izgubiti fotelju . I tu se priča završava . Zbogom Bosno , ubiše te tvoji .
Nisu idealni ali bar nijete ko Visočki Hodža SDA ovci kvarno nijete zato im Bog lagano oduzima vlast u Naroda olovka
Ko li je slijedeći na crnoj listi, ptanje je sad?
Samo naprijed trojka uskoro slapanje Bajraktara u Zraku 600ljudi zaposleno